Festa Major de Vallcarca 2016.

festamajorvallcarca2016

Del 8 a l’11 de setembre la festa major de Vallcarca es concentrarà entre els turons del Putget i del Coll, al barri de Vallcarca. La plaça de la Palmera serà l’escenari de cinema a l’aire lliure, de DJs, deconcerts, vermuts electrònics, dinars populars…

La seva veïna, la plaça de la Farigola acollirà, en canvi, tallers per a nens i nenes, a banda de més concerts i més vermuts. El carrer de Cambrils, per la seva banda, serà espectador de música experimental i d’un cercle obert de percussió en el que podràs portar el teu instrument. I la plaça del Metro serà testimoni dels guanyadors del concurs de cuina, dels més remullats a la festa de l’escuma, d’aquells que es posin les botes a la botifarrada popular o dels que s’enamorin amb les clàssiques havaneres.

Música, gimcanes, balls de festa major, concerts, esdeveniments esportius i activitats per a la mainada per viure la festa! Tot preparat per les següents entitats organitzadores: Ateneu Popular Vallcarca, Antic Forn Vallcarca ECOS, Heura Negra, així com l’Associació de veïns.

Dijous 8 de setembre

A la Plaça de la Palmera

21 h  llargmetratge Rostre Pàl.lid d’Arnau Segarra. Desprès tapeo vegà a càrrec del Grup de Consum ecològic de Vallcarca Valldures.

23 h Ball per a tothom

Divendres 9 de setembre

A la Plaça de la Palmera      22 h ball per a tothom

Al c. Cambrils                         10 h Graffiti i art al carrer

A la Plaça Farigola                 21 h ball per  a tothom

A la petanca -Farigola           21 h ball per a tothom

A c. Cambrils / Plaça Metro      20.30 Botifarrada Popular. 23.30 ball per a tothom

A Av. Vallcarca entre c. Ballester i c. Gomis 22.30 a 23.15     Correfoc amb la Diabòlica de Gràcia

Dissabte 10 de setembre

A la Plaça de la Palmera 

12 h Vermut elecrònic amb Omninira  14 h. Dinar popular ecològic i vegà a càrrec de Valldures. 16 h Concert acústic  de sobretaula de pop folk . 22 hball per a tothom

A la Plaça Farigola

11 h Tallers per a nens i nenes i Tallers per a Nadons. 12.30 h Vermut amenitzat per rumberos del barri i pica pica amb La República Rumbera. 21 h Ball per a tothom.

A la petanca -Farigola

14 h Dinar popular. 16 h Circ i teatre de petit format.  21 h Ball per a tothom.

Al  c. Cambrils / Plaça Metro

d’11 h a 13 h Concurs de cuina . De 14 h a 16 h Dinar de germanor. De 16 h a 18.30 h Festa infantil, inflables i xocolatada. De 21 h a 23 h Habaneres i sopar amb “montaditos”. A les  23 h Ball per a tothom.

Diumenge 11 de setembre

Al c. Cambrils /Plaça Metro

A les 12 h Festa de l’escuma.  17 h Gran Traca final

Al c. Cambrils  a partir de les 19.30 h música experimental i barbacoa on es porta cadasqu la teca i l’organització posa el foc. Hi haurà cinema a la fresca musicat en directe  amb el títol Les aventures del Princep Achmed .