Festa Major de Gràcia 2021: Sostres guarnits, aforaments limitats i activitats fins a les 00.30 hores

Presentació Programa de la Festa Major de Gràcia 2021

Aquest dilluns 2 d’agost de 2021 la presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia Carla Carbonell i el regidor de Districte Eloi Badia, han fet l’acte de presentació de la programació de la festa per aquest estiu, una festa que segueix la dinàmica de reduccions d’activitats de l’any passat, a causa de les mesures sanitàries provocades per la Covid-19, però hi haurà més activitats i es podran visitar també els carrers guarnits.

Com és tradició la festa se celebrarà del 15 al 21 d’agost i serà la segona edició que conviu amb la pandèmia de la Covid-19. Així doncs enguany els ciutadans podran gaudir d’un total de vint-i-un carrers guarnits, on seguint la línia que es va dur a terme l’any passat de manera simbòlica, els visitants podran observar diferents guarnits en els sostres dels carrers, o bé dit d’altra manera, s’hi trobaran els guarnits aeris, d’aquesta manera no s’obstaculitzarà el pas de les persones, ja que no hi haurà guarniments de terra a l’aire, i per tant serà més fluida la mobilitat entre visitants. Ara bé tot i que els diversos carrers guarniran els seus espais amb diferents temàtiques, s’ha decidit suspendre un any més el concurs de carrers guarnits, tal com es va decidir el passat 2020. Així doncs enguany hi haurà un total de vint-i-un carrers guarnits, però enguany els que es donen de baixa i no participaran en la festa en son tres, el carrer de Maspons, la Perla i la plaça del Poble Romaní.

Pel que fa a les activitats cada carrer només podrà organitzar tres activitats per dia, que hauran de finalitzar no més tard de les 0.30 hores, ja que a la 01.00 començarà l’inici del toc de queda, que durarà fins a les 06.00 de l’endemà. Cal recordar que seguint els protocols i mesures anticovid les activitats tindran un aforament reduït i per tant tot i ser gratuïtes, caldrà fer una reserva i per atant assistir-hi amb cita prèvia.