Facebook amaga la pàgina oficial del TOT Gràcia, us expliquem com solucionar-ho.

facebooktotgracia16

Amb els canvis que està duent la xarxa social Facebook, aquests darrers dies pot ser que haguéssiu notat que les notícies del TOT Gràcia no ús apareixien al vostre mur de notícies. Això és deu al fet que Facebook ha canviat el seu algoritme, i això fa que molts lectors no puguin veure totes les publicacions que pengem a la xarxa, com abans passava.

Però perquè estiguis al dia de tot el que publiquem t’expliquem tres passos ven senzills perquè no et perdis cap publicació del TOT o bé de qualsevol altre mitjà que desitgis.

1- Primer de tot heu d’anar a la pàgina del TOT Gràcia a Facebook. (http://www.facebook.com/totgracia) i visualitzeu que està activa l’opció del M’agrada. Si no ho està, punxeu sobre, M’agrada.

2- Un cop hem punxat sobre el M’agrada, ja seguiu la pàgina del TOT. Quan cliquem al M’agrada apareixent diverses, opcions, Veure primer’ i ‘Predeterminat’. Heu de seleccionar l’opció de ‘Veure primer’. Si no feu això i ho deixeu en ‘Predeterminat’ serà Facebook qui decidirà què podeu veure i què no.

3- i finalment punxeu sobre el llapis que hi ha al desplegable de M’agrada, allà hi trobareu un quadre amb diverses opcions, heu de seleccionar «Totes les publicacions, esdeveniments i avisos» d’aquesta manera totes les publicacions que creem les podreu llegir al mur de notícies.