«Explore el jardín de los Cárpatos» al Teatre Lliure de Gràcia del 9 de desembre al 3 de gener de 2021

«Explore el jardín de los Cárpatos» és la nova proposta del Teatre Lliure de Gràcia que podrem veure en cartell fins al pròxim 31 de gener de 2020. L’espectacle és un recorregut per diverses ciutats i com aquestes s’han convertit en un parc temàtic, on es qüestiona el model de turisme que fins ara ha tingut Espanya.

El projecte de la Companyia José y sus hermanas, és una crítica al model de turisme que fins ara ha sostingut part de la nostra economia.Després d’haver estrenat i aconseguir un bon reconeixement del públic amb Los bancos regalan sandwicheras y chorizos i Arma de construcción masiva, José y sus hermanas fa un pas endavant en la seva posada en escena i aposta per un dispositiu híbrid a mig camí entre el món digital i la realitat, on les escenes se succeeixen de manera frenètica combinant vídeo, moviment, text i música en directe. «Estem a cavall entre aquesta nova era dels zooms i la digitalització de la cultura, i tornar a aquells anys 90 dels viatges en família a l’estiu a un càmping», explica Gemma Polo, creadora i intèrpret.

El muntatge es va poder veure al GREC Festival de Barcelona en un format work in progress virtual. Posteriorment es va estrenar al TNT de Terrassa en format presencial i virtual, al Temporada Alta en la seva programació A Distància i, el passat cap de setmana, va fer parada al Corral de Comedias d’Alcalá de Henares, a Madrid. «Explore el jardín de los Cárpatos» La podeu veure del 9 de desembre al 3 de gener de 2020. Durada: 1 h. En català i castellà.