Eviteu posar la rentadora, el rentavaixella o altres electrodomèstics de gran consum avui dimecres. El preu pot arribar a 92,6 euros per megawatt.

Avui dimecres coincidint amb les temperatures més baixes a tot el territori, el preu de l’electricitat batrà un nou rècord. Entre les 19.00 h i les 22.00 hores serà quan el megawatt serà més car, a causa de les noves tarifes i al consum que s’espera que hi hagi. Per aquest motiu us recomanem que no utilitzeu electrodomèstics amb què necessitin un gran consum d’energia, com pot ser el rentavaixella o bé la rentadora.

Així entre les 19 h i les 22 h s’espera que el preu de l’electricitat bati un nou rècord fins a arribar al preu dels 92,6 euros, el preu més alt des del 2013. Ara fa un any el preu era de 60 euros per megawatt per hora. Les hores en què el preu és menor, són entre les dotze de la nit i les vuit del matí, quan hi ha menys demanda elèctrica.

Si voleu saber-ne més sobre l’evolució i el preu de l’electricitat podeu visitar la web de l’Organització del Mercat Ibèric d’Energia (OMIE), que és l’organisme que gestiona el mercat majorista d’electricitat. I a la seva web podeu comprovar l’evolució del preu del megawatt per hora al llarg del dia.