«Estima’m que tinc pressa» fins el 9 d’abril de 2017 a la Badabadoc de Gràcia.

«Estima’m que tinc pressa» és la proposta que ens fa la sala Badabadoc, per aquests primers dies del mes d’abril. L’obra de Xucrut Teatre ens explica una història de desig, amor, desamor i complicacions de la vida en parella. L’escenari s’emplena amb dos personatges i la música en directe d’un tercer.

L’obra ens parla de l’amor i el desamor, de les crisis de parella, de les relacions en el temps, de la influència de les noves tecnologies, però sobretot parla del desig, del gran misteri que envolta el desig. A través d’un llenguatge fresc, corporal i dinàmic. Estima’m que tinc pressa proposa una manera diferent d’abordar els reptes d’estar en parella. Una història on tenen cabuda la tendresa, l’humor i també la picardia i el patetisme.

Badabadoc la sala |

La Badabadoc Teatre és una petita sala de teatre independent situada al barri de Gràcia de Barcelona situada al carrer Quevedo, 36. Va obrir les seves portes per primera vegada l’any 2015, proposant la reeixida obra teatral «Blanca Desvetllada» de la Companyia Aleteo, i ha portat companyies de gran èxit a Buenos Aires com La Sala Roja al febrer del 2017. La sala ofereix un espai polivalent que s’adapta a les necessitats de cadascuna de les obres disposant les butaques en estil italià, en semicercle o bé utilitzant la totalitat de l’espai i afavorint que sigui l’espectador qui es mogui per la sala. Amb una capacitat màxima de 50 espectadors per passi, La Badabadoc Teatre aposta per un teatre proper a l’usuari perquè aquest pugui vibrar en primera línia al costat dels actors. El proper espectacle d’abril serà «Game Over». Cia Mai Rojas y los Escultores del Aire del 27 al d’abril al 20 de maig de 2017.