Es posa en marxa Totgracia.com

TOT GRÀCIA PORTADAAquesta darrera setmana s’ha posat en marxa un nou diari digital de Gràcia. Es tracta d’El Tot Gràcia, un projecte que va començar a veure la llum a mitjans del darrer trimestre del 2014, amb la sortida d’una revista mensual gratuïta pensada per a ser llegida a través de tauletes i pantalles de PC. Ara uns mesos després des del Tot es posa en marxa un complement molt important a la revista, que és el diari digital amb actualitzacions diàries.

Si bé la revista té una periodicitat mensual, on tractem temes d’actualitat, però amb més profunditat, ja sigui a través de reportatges, entrevistes, articles d’opinió, etc., el digital vol ser un punt de referència en el dia a dia del districte de Gràcia, d’aquelles notícies de consum més ràpid, o bé amb data de caducitat, ja siguin esdeveniments, actes socials, agenda, activitats esportives…

El Tot també vol ser un mitjà obert a les entitats, associacions i als graciencs i gracienques, perquè hi puguin participar i dir-hi la seva, a través de la secció Bústia Oberta. També volem fomentar el comerç de proximitat i de qualitat tan important, en la fesomia urbana del districte, i que dóna una idiosincràsia tan particular a Gràcia.

El Tot Gràcia és un projecte personal del productor i radiofonista David Ramon, que ha treballat en diversos mitjans radiofònics locals, i que ha decidit apostar, i dur a terme un nou projecte comunicatiu, independent, plural, i participatiu.