Es posa en marxa la tercera edició de la Setmana Internacional dels Mercats.

Mercat

Del 15 al 31 de maig els mercats municipals de la ciutat, junt amb altres d’arreu de la província, s’omplen d’activitats variades per a tota la família com tallers, xerrades, degustacions o concursos gastronòmics. Amb el lema “Tria mercat, tria salut”, es posa en marxa la tercera edició de la Setmana Internacional dels Mercats “Estima el teu Mercat”.

L’objectiu d’enguany de la Setmana Internacional dels Mercats és promocionar l’alimentació responsable, segura i sana, i fomentar el consum de productes frescos i de qualitat.

Activitats programades |

Dissabte 21 de maig  d’11:00h a 13:00h, narració de contes al voltant de l’alimentació saludable. Al Mercat de Lesseps, al Carrer Verdi, 200.

Dissabte 21 de maig  Taller Familiar d’Entrepans Saludables amb David Olivé Mercat de Lesseps. Els seus tallers són en un intent de compartir i apropar a tothom, que hi estigui interessat, conceptes com Sobirania alimentària i menjar de veritat (Real food), claus per afrontar els temps que venen. Horari de 11.00 a 13.00hores.

Dimecres 25 de maig  Xerrada «Menja Verd» al Mercat de la Llibertat. Una nutricionista sènior de Fundació Alícia explica l´alimentació saludable al mercat i resoldrà dubtes sobre tendències alimentaries i dietes dels participants. Que és la paleodieta, que mengen els flexiterians? És tan dolent com diuen el gluten? De 18.00 a 19.00 hores.

Divendres 27 de maig Juga al «Verd i Guanya» al Mercat de la Llibertat. Qui vulgui participar haurà de recollir uns butlleta que trobarà  a la taula d’informació sobre la campanya ubicada al mercat. Allà hi trobareu les preguntes a les parades del mercat. Un cop contestades, deseu la butlleta a la urna pel sorteig.

Dissabte 28 de maig  Contes amb la Mar Gonzàlez Novell al Mercat de l’Abaceria. Narradora i mediadora de lectura. Fa ja molts anys, en una sessió de narració, va escoltar un conte que la va impactar amb tanta intensitat que des d’aquell moment s’ha dedicat a compartir les histories i emocions arreu amb persones de totes les edats i condicions. Ha explicat contes a escoles, instituts, patis i jardins i fins hi tot al balcó d’un ajuntament. Ha contat a molts punts de la geografia espanyola i ha participat en festivals nacionals i internacionals. de 11.00 a 13.00 hores.