Es constitueix el Consell Plenari del Districte de Gràcia.

Consell Plenari Gràcia 1

Aquest passat dimecres 29 de juliol es va constituir el Consell Plenari de Gràcia. La sessió va estar presidida pel regidor, Raimundo Viejo, i es va informar del decret de nomenament dels nous consellers i conselleres. També es va votar la proposta de nomenar Gerard Ardanuy com a nou president del Consell. 

Amb la Sala de la seu plena, expectació, cares noves, representants de les entitats, del veïnat i de tots els grups polítics va tenir lloc la Sessió constitutiva. Durant el primer punt de l’ordre del dia, el secretari va llegir el decret de l’alcaldessa amb el nomenament dels membres del Consell, que són les següents persones:

Per part del grup de BComú: Robert Soro, Clara Furriols, Marta Duñach i Àngels Tomàs, a l’espera del nomenament del seu cinquè conseller, Eduard Balsebre.
Per part de Convergència i Unió: Berta Clemente, Esteve Suñé, Sílvia Mayor, Sílvia Manzano, i Jordi Daura.
Per part de Ciutadans: Lluís Calonge.
Per part del grup d’ERC: Alba Metge i Núria Pi.
Per part del grup del PSC: Alberto Lacasta.
Per part del grup del PP: Miguel Raposo.
Per part del grup de la CUP: Ma. Antònia Arnau i Quim Serra.

Consell Plenari Gràcia 2

A continuació, cadascú d’ells va prometre el càrrec. El segon punt de l’ordre del dia va donar pas a la votació per part dels membres del consell, de la proposta de nomenament del president o presidenta. La proposta presentada per Convergència i Unió, del regidor Gerard Ardanuy, va rebre un total de 10 vots, 4 vots van ser en blanc i 2 nuls. Aquest resultat s’elevarà a l’alcaldia per procedir al nomenament del nou  president del Consell Municipal del Districte de Gràcia.

Abans de finalitzar la sessió constitutiva es va realitzar un reconeixement als antics consellers i conselleres de Gràcia, als quals el regidor, Raimundo Viejo,  els va dedicar unes paraules de gratitud a la tasca realitzada i els  va lliurar la reproducció de la Torre del Rellotge.

Per acabar, es va realitzar una foto de família a la plaça de la Vila, amb la Seu del Districte com a fons, mentre moltes persones felicitaven i desitjaven sort i bona feina als membres del nou Consell per a aquesta nova etapa.

Consell Plenari Gràcia 3

Consell Plenari Gràcia 4