Equipaments culturals municipals reprenen les activitats a partir de dimarts 2 de juny de 2020

Fotografia: Arxiu TOT GRÀCIA

Museus, biblioteques, Sales d’exposicions, arxius… porten gairebé tres mesos tancats de cara al públic, d’ençà que va es va decretar l’estat d’alarma, però a partir del dimarts 2 de juny, alguns d’aquests equipaments ja tornaran a oferir els serveis als usuaris.

Així doncs pel que fa a Barcelona el dia 2 de juny obriran un total de deu biblioteques, entre elles la Biblioteca Jaume Fuster, ubicada a la plaça de Lesseps a Gràcia. Però l’obertura no serà amb tots els serveis d’abans de la pandèmia. Així doncs els usuaris encara no podran accedir a l’interior de l’equipament però sí que s’admetrà el retorn de documents a través de les bústies exteriors del recinte i també es podran reservar documents i demanar cita prèvia per anar-los a recollir.

Les cites es començaran a donar a partir del dimecres 3 de juny, i es podran demanar a través d’un formulari web i també per telèfon. Un altre de les mesures apodtades, és que totes les biblioteques tindran el mateix horari d’obertura al públic, és a dir de dilluns a dimecres de 14.30 hores a 19.30 hores i els matins de dijous a dissabte de 9.30 hores a 14.00 hores.