Entitats de Gràcia reconegudes.

Ajuntament

En els darrers dies, tres entitats gracienques han destacat per la seva feina més enllà de la ciutat. D’una banda, el Festival LEM ha estat reconegut pel Jurat Internacional Europe for Festivals – Festivals for Europe de la Comunitat Europea, i rep el segell EFFE 2015-2016. Els receptors d’aquest segell són “festivals que destaquen per la seva qualitat artística i tenen un impacte significatiu a nivell local, nacional i internacional”. El guardó arriba amb els 20 anys de celebració del Festival.

De l’altra, Dentistas sobre Ruedas ha rebut a Madrid el tercer premi Telva Solidaridad 2015 pel seu projecte de clínica solidària a Gràcia. L’ONG destinarà els diners del premi a la renovació d’una part de l’equip odontològic del centre.

I per acabar, una colla  dels Castellers de la Vila de Gràcia porta els castells al Canadà. Amb la visita, els castellers de la camisa blava esperen ajudar els de Mont-real a continuar creixent, tot i que es troben en un terreny hostil de clima fred que no convida a actuar al carrer, sense colles amb les quals puguin fer diades i amb manca de recursos i tradició castellera. Per començar, les 2 colles actuaran plegades al festival de circ organitzat per la Tohu, la ciutat de les arts del circ.