Enguany, Festes de Gràcia eròtiques!

festamajoreroticaJa tenim aquí les Festes de Gràcia! Un any més, molta música, carrer, decoracions i gent. Però… això és tot? No! Enguany us volem recomanar unes festes de Gràcia diferents: unes festes més pujades de to de l’habitual, unes festes que us facin vibrar, trontollar i qui sap? Si trobar la mitja taronja que esteu cercant. I com fer-ho? Us fem arribar dues propostes.

El Trivial del Carrer La Perla|

Des de fa tres anys, el c. La Perla i la botiga eròtica amantis Gràcia col·laboren una de les nits, tot fent una nit més pujadeta de to de l’habitual. amantis organitza una de les activitats nocturnes abans del concert estrella del carrer La Perla, i enguany, repetiran l’èxit del Trivial Eròtic que van organitzar per primera vegada el 2015. En què consisteix? És un Trivial basat en preguntes i reptes al voltant del món de l’erotisme i la sexualitat. Els assistents, que no cal que s’apuntin prèviament a l’activitat, s’organitzen per grups i competeixen entre ells per endevinar més preguntes del món de la sexualitat. Per desempatar en cas de resposta acertada, els equips hauran de competir tot fent proves molt i molt especials. L’any passat el carrer va pujar tant la temperatura que les organitzadores van haver de parar el carro a més d’un participant… Us ho perdreu enguany? No!

C. La Perla
Diumenge, 21 d’agost
21 hores
Més informació: bcn@amantis.net

L’Speed-Dating de Travessera de Sant Antoni |

Aquest carrer, que fa poquets anys que participa activament a la festa major del barri, s’ha fet tot un nom per la seva activitat d’Speed-Dating. En què consisteix un Speed-Dating? El seu nom en anglès ja ho diu: cites ràpides. Es tracta de tenir diferents cites amb diferents persones, amb pocs minuts amb cada una d’elles. Una manera de poder conèixer a molta gent, tot i que en poc temps, però donar així l’ocasió de veure si alguna de les persones que has conegut et pot interessar el seguir coneixent-la encara més… Però només aquelles persones que facin «match», és a dir, aquelles persones que s’agradin mútuament i així ho comuniquin a l’organització, tindran la possibilitat de seguir-se veient… Una forma divertida i alhora segura d’ampliar la llibreta de possibles contactes sexuals i sentimentals!

Travessia de Sant Antoni
Més informació: travessiadesantantoni@gmail.com

Per Marta Moals d’amantis Gràcia.