Encetem el concurs «La Gran Panera de Nadal», del TOT Gràcia.

Logo paneraAquest any i per primera vegada el TOT Gràcia posa en marxa un concurs per aquestes festes de nadal. Es tracta de «La Gran Panera de Nadal«, una panera on diversos comerços i entitats de Gràcia participen aportant-hi un producte o servei. D’aquesta manera es dóna a conèixer el teixit comercial de Gràcia, alhora que els lectors i lectores també poden descobrir nous locals al costat de casa seva.

El concurs comença el dia 2 de desembre i finalitza el dia 20, en què hi ha un sorteig. En els propers dies, anirem publicant tant al nostre web com a través de les xarxes socials de Facebook, i Twitter del TOT Gràcia, els productes, i serveis que conformen la panera i també els comerços que l’han feta possible.

Com participar-hi

Cada dia podreu accedir a la pàgina del concurs d’aquesta web, allà hi trobareu una butlleta digital per omplir amb les vostres dades personals, un cop ho tingueu fet, podeu enviar-la i entrareu en el sorteig. Recordeu que només podeu enviar un missatge per dia, i entre tots els correus electrònics acumulats, el dilluns 21 de desembre a través del web publicarem el nom del guanyador o guanyadora, que se’n durà tota la panera.