En marxa la 23a edició del Concurs de balcons, portadales i comerços guarnits 2021

Fotografia: Arxiu TOT GRÀCIA

Un any més la Fundació Festa Major de Gràcia posa en marxa el ja clàssic Concurs de balcons, portalades i comerços guarnits, les inscripcions per tothom que hi vulgui participar s’han de fer abans del 14 de juliol. Tothom que vulgui participar i optar als premis podrà guarnir el seu portal, balcó així com finestres.

Pel que fa als premis hi haurà tres categories, el guanyador del Primer premi obsequiat amb un trofeu, diploma, gran lot de productes D.O. Catalunya i 400 € de premi. El segon guanyador obtindrà un trofeu, diploma, un lot mitjà de productes D.O. Catalunya i 200 € de premi. I finalment el tercer premi serà un trofeu, un diploma i un lot mitjà de productes D.O. Catalunya. Els altres set finalistes s’enduran un obsequi cortesia de D.O. Catalunya. Recordem que el veredicte es farà públic el dia 18 d’agost de 2021 a les 19.00 hores a la Plaça Joanic.

Enguany nova categoria |

Aquest 2021 la Fundació Festa Major de Gràcia ha publicat un nou conte de la mà de l’Editorial Mediterrània. El conte «Un any fent festa!», escrit per Sílvia Manzanera i il·lustrat per Robert García, ens explica les aventures d’una família festera gracienca i com aquesta, a través de les celebracions del cicle festiu tradicional de l’any prepara la festa major al seu carrer durant 365 dies de convivència i cohesió veïnal. Per celebrar s’ha aconseguit publicar aquesta història, l’entitat ha volgut portar a la Festa Major de Gràcia i els seus guarnits a totes les llibreries i per fer-ho es proposa el concurs de llibreries guarnides, les quals hauran de tenir el llibre en venda, i el qual serà l’element protagonista del guarnit dels aparadors de les llibreries participants. Trobareu tota la informació referents al concurs i a les categories en aquesta web.