Els Premis ‘Vila de Gràcia’ recorden a Eloi Babiano.

taller historia

La comissió de govern del districte ha aprovat una modificació de les bases de l’edició d’enguany dels premis Vila de Gràcia perquè el “Premi a la millor tasca de recerca o divulgació històrica en defensa de la recuperació de la memòria col·lectiva dels territoris que conformen l’actual districte de Gràcia” passi a rebre el nom de l’Eloi Babiano, en reconeixement al president del Taller d’Història de Gràcia que va morir la setmana passada. 

L’historiador Eloi Babiano va néixer a Gràcia l’any 1956. A més de ser president del Taller d’Història de Gràcia Centre d’Estudis, és autor de diversos llibres sobre la història del districte de Gràcia. Justament l’any passat, juntament amb Josep Maria Contel, Eloi Babiano va rebre aquest premi pel col·leccionable de fotografies l’”Abans” sobre el districte de Gràcia.

Els Premis Vila de Gràcia arriben enguany a la XX edició. Aquests premis volen ser el reconeixement de l’esforç de persones i entitats gracienques per millorar la qualitat de vida dels seus conciutadans i conciutadanes en diferents àmbits de la seva vida. Ja s’ha obert el termini de presentació de candidatures, que finalitzarà el 9 de març.