Els Lluïsos de Gràcia inicien una nova etapa.

Lluisos primera petita

El passat mes de novembre Els Lluïsos van celebrar amb èxit l’acte de la seva primera pedra amb la presència d’una gran quantitat de socis i sòcies, veïns i veïnes del barri. En l’acte van assistit-hi també Maite Fandos i Payà, regidora del districte de Gràcia i el Sr. Oriol Hosta i Rovira, president de l’entitat. Tal com va indicar Oriol Hosta durant l’acte del passat dissabte 22 de novembre, la primera pedra dels Lluïsos de Gràcia ja es va col·locar fa quasi 160 anys quan es va construir inicialment, de manera que el que es celebrava en aquesta ocasió el que es va celebrar va ser la pedra simbòlica de l’entitat: els socis i sòcies que segueixen fent possible un projecte de barri, cultural, social que, han vist una vegada més com un nou edifici abraçarà els seus desitjos.

Maite Fandos, regidora del disctricte de Gràcia, va fer saber als presents la voluntat de l’Ajuntament de recolzar projectes de ciutat tan necessaris com l’entitat gracienca, que avui dia compta amb més de 1.200 socis, i va evocar els records de tantes i tantes persones que, d’una manera o altra, n’han format part.

Per a celebrar-ho, van descendir per una de les parets de l’obra, dos escaladors que van desplegar una pancarta que deia “Tu ets Lluïsos. Tots som Lluïsos”, reforçant la idea que el president havia explicat, el fet que Lluïsos són cadascuna de les persones que l’han viscut i que l’estan vivint avui dia.