Els dies 25 i 26 de maig de 2019 torna una nova edició del Erostreet Festival, el primer festival erótico inclusivo de Barcelona

Un any més aquest maig a Barcelona se celebrarà la quarta edició del Erostreet Festival els dies 25 i 26 de maig de 2019 a la seu del Museo Europeo de Arte Moderno (MEAM) de Barcelona. Una nova edició que està plena de canvis que posicionen al festival com el més inclusiu, feminista i amb una clara vocació d’educar al públic assistent. Aquest és el resultat de la preocupació per part de les directores, per tal d’oferir tallers i xerrades que responguin les preguntes del públic sobre orientacions sexuals i relacionals, identitats de gènere i pràctiques no convencionals. Així doncs oferint una visió artística, el tractament de la sexualitat per part del Erostreet Festival és, sobretot, educacional. Per això es reuneixen els majors referents en el camp de la sexualitat ja sigui en l’àmbit de divulgació, performance i art, com Miguel Vagalume, Irene AteridoValerie Tasso, Disc Malva o Maria Llopis. El Festival vol ser un espai on poder experimentar amb el cos a través de tallers sobre shibari, tantra o el tacte conscient a través de la sexualitat. Tot això compaginat amb sessions de taules rodones on es tractaran temàtiques tan interessants com la família en les relacions no monógames, els cànons de bellesa o la submissió masculina dins del BDSM, a vegades tant estigmatitzada. 

L’art dins del festival |

L’Erostreet Festival, és una cita que té lloc en un museu com és el MEAM i per tant no podria deixar de banda la part artística. Per això un any més,  compta amb una àrea dedicada a l’art que congrega als millors artistes del món eròtic, entre elles, Carmen Frontera, o Hifuo Núria Romeu. A més compta amb la presència del fotògraf JJ Román. A banda dels tallers divulgatius de coneixement, taules rodones amb participació del públic, performance o tallers, també hi haurà un espai per a l’adquisició de productes relacionats amb la sexualitat, com són les joguines eròtiques, olis naturals afrodisíacs, llibres de literatura o complements per al BDSM es podran comprar en els diferents estands dins del festival. Recordeu que podeu comprar una entrada que inclou accés els dos dies del festival, i per tant a totes les activitats o bé d’un sol dia.