Els comerciants de Gran de Gràcia reediten «Recull Històric del Carrer Gran de Gràcia».

recull llibre rosesAquest dissabte 23 d’abril, diada de Sant Jordi, l’Eix Comercial de Gran de Gràcia ha decidit omplir de llibres el Carrer Gran de Gràcia. I ho volen fer amb la reedició de 5.000 exemplars del llibre «Recull històric del Carrer Gran de Gràcia» de Marc-Aureli Vila i Comaposada.

Amb aquesta iniciativa, l’Associació ha emprès amb gran cura la reedició del treball realitzat el 1987 pel qui fou notable historiador gracienc Marc-Aureli Vila. Segons l’entitat «Malgrat el temps transcorregut, el seu interès històric segueix vigent, motiu pel qual, s’ha decidit fer aquesta segona edició. Quasi trenta anys després, s’ha millorat el tractament de les nombroses imatges, mostrant més claredat i definició; així mateix s’ha actualitzat el disseny i s’ha guanyat amb la qualitat de la impressió de les seves 40 pàgines«.

En els 5.000 exemplars en els quals es recull la transformació de la vil·la de Gràcia en el darrer segle, hi trobarem detalls històrics, personatges, anècdotes de la vil·la. Coincidint amb la diada de Sant Jordi, el llibre es regalarà el 23 d’abril a tots els clients que comprin als comerços Associats del carrer Gran, els quals, es distingiran de la resta per un vinil, a l’entrada de l’establiment o bé a l’aparador. Amb aquesta iniciativa es pretén engrescar i contribuir a promocionar el comerç de proximitat i a fomentar la cultura a través de l’activitat comercial.