Els Cines Verdi ja tenen nous propietaris.

Cines Verdi. Fotografia: David Ramon.

Feia mesos que els Cines Verdi estaven buscant un nou accionista, o alguna empresa que volgués participar en l’accionariat i poder així, superar les dificultats econòmiques que intentaven superar des de feia mesos.

Al final però més que trobar un nou accionista, han trobat un nou propietari. Els Cines Verdi que coneixem actualment es van fundar el 1987, amb les sales del Carrer Verdi, el Verdi Park i els Cines Verdi de Madrid. Ara finalment Enric Pérez ha trobat en la productora barcelonina A Contracorriente Films, la solució per què les sales de cinema no hagin d’abaixar la persiana.

L’acord de compra dels cinemes implica l’adquisició del catàleg de la distribuïdora Sherlock, i la titularitat de les 14 sales de cinema que es reparteixen entre les ciutats de Madrid i Barcelona. Per la seva part, el fundador dels Verdi continuarà vinculat al projecte, però fóra de l’àrea executiva. En aquesta nova etapa els Verdi seguiran oferint pel·lícules d’autor de caràcter independent com ho han anat oferint fins al dia d’avui, tot i que des de la productora també estan oberts a poder introduir alguns canvis, per tal d’augmentar el nombre d’espectadors de les sales.