Els Cinemes Texas estrenen la secció «Texas Curts».

cinemes texas entrada
Els Cinemes Texas inicien una nova secció que es dirà «Texas Curts», en la qual els espectadors podràn exhibir els seus curtmetratges gratuïtament. L´horari de projecció serà tots els dijous a les 21:45 h. Així doncs la nauguració d’aquesta nova secció el dijous19 de novembre a les 21:45 h. amb la projecció del multipremiat curtmetratge «Zero» i comptarem amb l´assistència del seu director David Victori.
«Zero» te com a productors executius al director Ridley Scott i a l´actor i productor Michael Fassbender. Rodat a Los Angeles, és un ambiciós projecte de ciència ficció i es el primer projecte de David Victori rodat als Estats Units.

Sobre David Victori:
Guanyador Mundial de la Primera Edició del Youtube´s Film Festival, ha estat seleccionat per la revista Variety com un dels directors a seguir en els propers anys. Director i guionista de curtmetratges premiats per tot el món: «Reacció», estrenat l´any 2008 i «La Culpa» estrenat el 2010.
«Zero» ha estat presentat internacionalment en la 72 Edició del Festival de Venècia i ha estat el guanyador del Premi Cinema 365 del Festival de Sitges 2015.