Els Cinemes Texas celebren el seu segon aniversari.

cinemes texas entrada

El pròxim dilluns 19 de setembre a les 22:00 h els Cinemes Texas farà dos anys que es va engegar la llum dels projectors de les seves quatre sales, per a fer gaudir de bon cinema als graciencs i amb uns preus d’entrada popular. Per aquest motiu la direcció del centre vol celebrar aquests dos anys amb el seu públic.

Així doncs el dilluns 19 a les 22.00 h el cinema compartirà aquest dia amb el seu públic projectant una pel·lícula sorpresa, una comèdia catalana. En finalitzar es podrà brindar amb bon vi, cava i cervesa gràcies a Vins i Caves Vallformosa, Cerveses Moritz i de la Pastisseria Carrió.

Segons els responsables de l’establiment el balanç d’aquests dos primers anys dels Texas no pot ser millor: arriba als 400.000 espectadors, amb una oferta cinematogràfica interessant, en v.o. subtitulada en català, cinèfila i a preus molt assequibles. Programació majoritàriament europea guardonada per Europa Cinemas com a millor cinema de l’estat espanyol 2016. Si esteu interessats en saber una mica més sobre la història del local podeu llegir-la en aquest article publicat fa uns mesos al TOT.