Els Castellers de la Vila de Gràcia posen en marxa la 2a Convocatòria de la “Beca Mike Lane”

Per segon any els Castellers de la Vila de Gràcia tornen a posar en marxa la «Beca Mike Lane» en memòria del casteller Mike Lane. La primera edició de la beca es va dirigir a un projecte pilot de l’Institut Guttmann que investigava l’estimulació transcutània medul·lar (TSCS) per millorar la funció respiratòria en pacients amb lesió medul·lar cervical o toràcica.

Així doncs a partir d’ara es posa en marxa el període en què Els Castellers de la Vila de Gràcia inicien el procés de recollida de projectes per la segona edició de la Beca Mike Lane, que compta amb un import màxim de 16695,75 €. L’objectiu de la Beca Mike Lane és promoure la investigació en la recuperació de lesions vertebrals i medul·lars i tindran especial consideració aquells projectes que estiguin relacionats o tinguin aplicació a la pràctica castellera. Les investigacions s’hauran de centrar en aquestes àrees bàsiques com són; les lesions vertebrals i medul·lars, la prevenció activa de lesions vertebrals i medul·lars agudes, la prevenció passiva de lesions vertebrals i medul·lars agudes, i finalment, el tractament i rehabilitació de lesions vertebrals i medul·lars.

La beca va dirigida a les persones investigadores en centres que fan recerca, com universitats, hospitals, fundacions i d’altres entitats públiques o privades sense afany de lucre, que exerceixin principalment la seva activitat a Catalunya, degudament inscrites al registre corresponent de la Generalitat de Catalunya. L’import màxim serà de 16695,75 euros per treball d’investigació. I finalment indicar que el termini per a la presentació de les sol·licituds finalitzarà el dia 15 d’octubre de 2021. Trobareu més informació i les bases de participació en aquesta pàgina web.