Els Castellers de la Vila de Gràcia organitzen una nova edició de la campanya Sang Blava pels propers 3 i 4 de març.

El Banc de Sang i Teixits, els Castellers de la Vila de Gràcia i la Salle Gràcia ha unit forces una vegada més per organitzar una nova edició de la campanya especial de donació de sang a Gràcia coneguda com a Sang Blava.
La marató de donació de sang tindrà lloc aquest divendres 3 març de 9 a 13 h i de 16 a 20 h al local de la Salle de Gràcia la plaça del Nord, 14, i aquest dissabte 4 de març de 10 a 14 h al local dels Castellers de la Vila de Gràcia, Can Musons Carrer Alzina, 7, de Barcelona.

Sota l’eslògan «Sang blava» les entitats gracienques s’uneixen a la donació altruista de sang i fan una crida a tots els ciutadans de Gràcia perquè s’hi uneixin. La campanya es podrà seguir a la xarxa social Twitter amb l’etiqueta #sangblava. L’any passat, la campanya central de la Vila de Gràcia de donació de sang va arribar a les 86 donacions a Can Musons i 95 a la Salle Gràcia i enguany espera arribar a les 100 donacions a Can Musons.

Qui pot donar sang |
De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions bàsiques: com ser major d’edat, pesar un mínim 50 quilos o més, en cas de ser dona, no estar embarassada i cal remarcar que per donar sang no cal estar en dejú.