Els Castellers de la Vila de Gràcia organitzen un any més les activitats de la Plaça de la Vila.

Un any més Els Castellers de la Vila de Gràcia organitzen el guarnit i les activitats que es realitzen a la plaça de la Vila de Gràcia, un any més doncs, hi haurà activitats durant tota setmana del 15 al 21 d’agost per a totes les edats des dels més petits fins als més grans.

Aquest any s’ha volgut fer que la festa a la plaça sigui més sostenible, i per això un 80% dels materials utilitzats al guarnit són reciclats i es continua amb la utilització el got reutilitzable, a més l’espai també serà accessible amb zona reservada per a persones amb mobilitat reduïda, també hi haurà un espai pensat per a les persones amb intoleràncies alimentàries i per això hi haurà productes per celíacs.

Pel que fa a l’oferta d’activitats l’inici de la festa serà el dimarts 15 d’agost a les 8.00 hores amb una Traca, inici de matinades i diferents activitats durant tot el dia. A la nit serà el torn musical amb els concerts de Ovella Xao i la Terrasseta de Preixens. El dimecres 16 d’estaquem el taller d’acrobàcies i els concerts de Coet i Roba Estesa a partir de les 23.00 hores. El dijous 17 d’agost serà el torn musical dels Buhos de Calafell i de Gats a partir també de les 23.00 hores. Pel que fa a l’oferta musical dels següents dies, el divendres 18 d’agost podrem gaudir dde la música de So Fregit i Thug Life, el dissabte 19 d’agost de Nous de Nit i Pastoret Rock, el diumenge 20 d’agost de Pellikana i La Mulata i finalment el dilluns 21 d’agost de Rumbes amb Carles Belda amb música de taverna, tots els concerts comencen a les 23.00 hores menys el del dilluns que serà a les 20.00 hores.

Programació Castellera a la plaça |

Assajos Especials Festa Major plaça de la Vila de Gràcia dies: Dilluns 14 d’agost a les 20 h, dimecres 16 d’agost a les 20 h, i dijous 17 d’agost a les 20 h.

Baixada del Pilar Caminat: Divendres 18 d’agost 19:30 Inici a la plaça del Sol fins a la plaça de la Vila.

Jornada Castellera de Vigílies: Divendres 18 d’agost 20:00 a la plaça de la Vila de Gràcia amb: Colla Jove Castellers de Sitges, i Castellers de la Vila de Gràcia.

Jornada Castellera de Festa Major: Dissabte 19 d’agost 18:00 a la plaça de la Vila de Gràcia amb: Xiquets de Reus
Castellers de Vilafranca i Castellers de la Vila de Gràcia