Els Castellers de la Vila de Gràcia organitzen el cicle Cultura Viva a Can Musons

Els Castellers de la Vila de Gràcia conjuntament amb altres entitats amb qui comparteixen local, i amb el suport de la Xarxa Cases de la Festa de l’Institut de Cultura de Barcelona, la Fundació Festa Major de Gràcia i la Federació de Colles de Sant Medir, organitzen el cicle Cultura Viva a Can Musons.

Aquesta proposta cultural aglutina diferents activitats culturals que podran gaudir tots els públics: animació infantil, concerts i documentals sobre alguns dels temes que treballa la comissió d’equitat de la colla castellera com els feminismes, qüestions LGTBI i el racisme. A més de ser un punt de trobada segur per castelleres, castellers, festers i festeres, per poder seguir fent xarxa veïnal, malgrat no poder fer ni castells ni guarnits, el cicle també busca fomentar i mostrar suport a la cultura, sector molt tocat per la pandèmia, i contribuir al rebost solidari de Gràcia.

Tot i que la programació d’activitats pot ser que crèixi, ara per ara aquestes són les activitats programades:

2 d’octubre: Pel·lícula Guillem Agulló
23 d’octubre: Concert Cesk Freixas
6 de novembre: Documental “Negre de Merda”
13 de novembre: Corrandes són Corrandes
27 d’octubre: Marcel Marimon
11 de desembre: Documental “Fugir per estimar i ser”
19 de desembre: Jaume Barri (Animació Intantil).

Seguint les normatives de seguretat i higiene vigents, totes les activitats es faran a Can Musons, i per tant l’aforament serà limitat i tots els assistents hauran de portar mascareta i netejar-se les mans a l’entrada. L’entrada de totes les activitats del cicle serà un mínim de 2kg d’aliments pel Rebost Solidari de Gràcia.