Els Castellers de la Vila de Gràcia obren les inscripcions per 6a edició de la cursa Els 10 Blaus, que se celebrarà el pròxim 5 de juny.

Un any més els Castellers de la Vila de Gràcia, l’ACIDH i CorreCatAgafo organitzen aquest 2017 la popular cursa dels 10 Blaus, que se celebrarà el dilluns 5 de juny. Les inscripcions per a la cursa en totes les seves categories ja estan obertes, ho podeu fer a través d’aquesta web. La sisena edició d’Els 10 Blaus farà córrer gairebé un miler de persones pels carrers de la Vila de Gràcia. La cursa tindrà, com sempre, les distàncies de 5 km i 10 km, una cursa infantil i una categoria especial per a persones amb discapacitats. L’inici de la cursa serà a les 9.30 hores per als adults i la cursa infantil començarà les 9.00 hores i tant l’inici com el final serà la Plaça Joanic.

En relació a altres edicions el recorregut s’ha vist modificat lleugerament degut a les obres que s’estan realitzant al carrer Providència, però aquest fet no canviarà ni el quilometratge ni les característiques ni esperit de la cursa.

La sortida de la cursa es donarà a Pi i Margall i recorre Pi i Margall, Sardenya, Camèlies, Alegre de Dalt, Mossèn Masdexexart, Sant Salvador, Torrent de l’Olla, Rubí, Tres Senyores, Legalitat, Escorial, Encarnació, Torrent de l’Olla, Terol, Torrijos, Ramón i Cajal, Torrent de l’Olla, Travessera de Gràcia i Escorial.

Un altre dels elements a tenir en compte per als participants, són els diferents serveis que podran utilitzar com un guarda-roba durant la cursa, un servei d’ambulància medicalitzada (a la sortida i arribada i al punt més allunyat del recorregut). Sessions de preparació prèvies a la cursa organitzades per correCATagafo (presentant la inscripció). Ús lliure de les instal·lacions de Holmes-Place Europolis el dia de la cursa (entrada fins a les 15 h, presentant el dorsal), servei de fisioteràpia gratuït per a tots els corredors després de la cursa, i finalment la bossa del corredor i premis per a categories i sortejos.