Els Castellers de la Vila de Gràcia inicien una campanya per a la investigació de lesions medul·lars

La colla castellera de la Vila de Gràcia (CVG) ha iniciat una campanya de micromecenatge per recollir fons per a la Beca Mike Lane que premia la investigació i recerca en la prevenció i cura de lesions medul·lars. La quantitat que aporta de forma inicial de la colla de Gràcia és de 5.000 euros i la colla castellera vol que altres colles, empreses, entitats i particulars puguin contribuir-hi econòmicament.

La intenció de la campanya de micromecenatge és que aquesta beca es pugui seguir donant anualment i que es consolidi com un projecte dins del món casteller, més enllà de la colla gracienca. En aquesta segona edició de la Beca Mike Lane, es convida a tothom a aportar un granet de sorra en la investigació de lesions medul·lars a través de Becamikelane2020 a través de la campanya que finalitzarà el 15 de març de 2020.

Recordem que la Becamikelane la van crear els Castellers de la Vila de Gràcia el passat any 2019 com a homenatge al membre de la seva colla Mike Lane, i que el mes de juny van premiar amb 10.000 un projecte de l’Institut Guttmann d’estimulació transcutània medul·lar.