Els 18 carrers i les seves temàtiques.

Festa Major Gràcia: Carrer Ciudad Real 2014. Foto: David Ramón.

Enguany són 18 els carrers guarnits que ompliràn de vida, activitats i música la Vila de Gràcia. Tot seguit us deixem la llista de tots els carrers i les seves temàtiques.

Carrer Berga: Ens presente un carrer aguarnit ambtemàtica circense. Activitats: Concurs de Gossos, Taller de Maquillatge infantil, Tast de Vins de D.O. Catalunya. Totes les activitats aquí:

Carrer Ciudad Real: Ens presenten una decoració anomenada «En Conctrucció». Activitats: Taller de percussió per a nens, Cinema a la Fresca El pan nuestro de cada dia, King Vidor (1934) EEUU, Jocs d’aigua, més info aquí:

Carrer Fraternitat de Baix: Wiguonia, terres llunyanes i verges, el gran poblat desconegut… creiem que poques persones han aconseguit accedir a elles… I no han retornat! L’aventura comença!. Activitats: Karaoke, Taller d’electricitat, música en viu, piscina. Més info aquí.

Carrer Joan Blanques de Baix: Ja són 19 anys seguits que any rera any hi participen. Enguany el carrer es tranforma en un Parc d’atraccions molt especial. Activitats: Warhammer, Animació infantil, Concert de Sense Sal, Botifarrada, Cinema a la Fresca, Grease (1978), Randal Kleiser, totes les activitats al seu web.

Carrer Joan Blanques Baix de tot: Enguany Joan Blanques de baix de tot s’enlaire!! El guarnit d’aquest any 2015 ens fa volar entre avions, avionetes, airbus… Activitats: Concert Bourbon, Taller de Plastilina, Havaneres, Més info aquí.

Carrer Llibertat: Ens presenta un Zoològic en llibertat molt animal. Activitats: Slam Dancing Studio, classe oberta de dansa per a nens i nenes, Campionat de parxís, 2on Concurs de puzle infantil per parelles amb el suport d’Educa, Totes les activitats al seu web.

Carrer Mozart: A la seu permanent del MozArt Museum s’han reunit, per primer cop a la nostra ciutat, les obres més representatives de tots els períodes i cultures, adquirides gràcies a les desinteressades donacions de coneguts col•leccionistes privats i a l’esforç conservador d’institucions de reputat prestigi de Nova York, Berlín o Sant Peterburg, entre d’altres. Activitats: Essential Abstracs: Funk, jazz, samba, reggae,Santo Machango, Circ de Pallassos ‘Que no me lo cuenten’,Taller de pintura per a nens.  Més info aquí.

Carrer Perill: Aquest 2015 els del Carrer Perill tornen al carrer, i ho fan segons ells «amb la intenció de quedar-se, d’unir la tradició i la innovació, d’instaurar com a bases de la festa tant l’art sonor com l’entreteniment i la diversió». Activitats: Festival d’Art Sonor 44Perills. TAUB (circuit bending, electrónica),Taller titelles de dit pels nens, Xocolatada, Campionat de dòmino. Tot el que cal saber al seu web.

cartells 2015

Carrer Perla: Els mutants de perla us donem la benviguda i us convidem a passar les festes al carrer dels que no s’avergonyeixen de la seva condició. No tingieu por i gaudiu del carrer. Activitats: Taller estampació amb tampó per a nens i adults, Concurs de truites i degustació,Danses de Bollywood, més activitats.

Carrer Progrés: L’ambició humana no té límits. Som al 2154, les grans multinacionals han esgotat els recursos de la Terra i envaeixen Pandora amb la intenció d’aniquilar l’espècie autòctona i explotar els seus recursos naturals. Però, podrà la màquina capitalista vèncer la marea blava de Pandora? Activitats: Diada Ovidi Montllor «20 anys de vacances», Taller de poesia per a xics i grans, amb berenar i exposició dels poemes, Concert vermut amb La Portàtil F.M. (música tradicional), més activitats aquí.

Carrer Prividència: Tot i ser estiu ens podrem refrescar com si fos ple desembre. Gaudirem de les quatre estacions de l’any. Activitats: Torneig de futis, organitzat per Mikko Savikko, Taller de maquillatge (organitzat per Perruqueria Divinas), 6a Trobada d’intercanvi de plaques de cava,Taller de broqueta de fruita per a nens i nenes, organitzat per FRUIT SA2PE. Més activitats al seu web.

Carrer Puigmartí: Entrem en un món completament medieval. Activitats: Havaneres amb Mar Brava, Guerra d’aigua per a petits i grans, tota la programació al seu web.

Carrer Tordera: Activitats: Karaoke, Piscina, Xocolatada, Concurs de dibuix, totes les activitats  al seu web.

cartells 2015 2

Carrer Verdi del Mig: Un viatge cap al món oriental, ens portarà de ple al vell mig de la cultura japonesa. Activitats: Classe oberta de gimnàsia oriental: Daruma Taiso, Berenar d’avis, Havaneres amb Mar Brava, Actuació de la cantant Jessica Mellado. No et perdis cap activitat consulta la seva programació.

Plaça de la Vila: Un dels punts de trobada per a la festa major. Activitats: Inici de les Matinades de Festa Major, Trobada de Colles a la Plaça del Sol, Diada castellera de Festa Major, Animació Infantil amb Encara Farem Salat, Concert Rumba amb 9 son. Tot el que cal saber aquí.

Plaça Rovira i Trias: Ens veïns i veïnes ens proposen una visita pel Museu d’Art Contemporani Rovira. L’entrada és gratuïta. Activitats: Sardanes amb la cobla Rambla, Tast de vins D.O.Catalunya, Concert de The Crab Apples, Bardagí-Fortià featuring Diego Burián. Més al seu web.

Placeta Sant Miquel – Carrer Luis Antúnez: Aquest any quan vingueu al nostre carrer entrareu al mon dels Picapiedra.Trobareu els objectes imposibles que ens van fer tant de riure, el troncomobil, el semàfor,la bolera,el tocadisc, la camera de cinema i de fotos, la dinogrua que treballa a la cantera, el mamut aspirador, la màquina d’escriure, la tele, el diari i d’altres… Activitats: Rumba Catalana amb La República Rumbera, Taller d’imans de nevera de ‘Els Picapedra’, Cinema a la fresca: ‘Els Picapedra’, Sardinada, més activitats aquí:

Travessia Sant Antoni: Viatgem fins a Paris… diuen que és la ciutat de la llum, l’amor… Activitats: Vermut musical amb Jules, Animació Infantil a càrrec d’Ail’as, Campionat de Dòmino per a adults, Nit de varietées amb Montserrat Escopinya & Co. Més info.