El Tradicionàrius posa punt i final al Estradivirus i segueix amb activitats des de casa

Com ja és tradició el primer trimestre de l’any Gràcia és el punt de trobada de la música tradicional popular amb l’edició del Tradicionàrius Festival Folk Internacional fins al 3 d’abril, però l’edició d’enguany es va veure afectada per la situació sanitària viscuda arran de la pandèmia del Coronavirus. Així doncs des de l’organització van posar en marxa una edició confinada i digital del festival titulada ESTRADIVIRUS. Un any més el TOT GRÀCIA ha estat mitjà de comunicació col·laborador.

A banda d’aquesta edició des del Tradicionàrius també s’ha posat en marxa altres activitats com per exemple el #Bellaciaochallenge, iniciat al principi del confinament, un repte a través de les xarxes socials del Tradicionàrius, en aquest enllaç podeu veure el vídeo amb tots els participants, als quals des de la direcció s’agraeix infinitament la seva participació.

#THEBASEMENTTAPES |

A més cada dia us  proposen un/a autor/a, intèrpret, grup i cançó de referència en la música folk i tradicional de tot el món. Algunes molt conegudes i altres no tant. No hi ha cap novetat, tot està a la xarxa. És només una guia entre moltíssimes possibilitats, alguns dels noms més coneguts són Peter Seeger o Eliseo Parra, així com propostes de La Talvera o UC més properes. Podeu consultar tots els autors en aquest enllaç

Tradi al Sofà |

Una altre de les propostes que també esta en marxa en aquests dies es l’anomenada Tradi al Sofà , aquest dijous 7 i diumenge 10 de maig a les 19 h: @corrandescat.
Divendres 8 de maig a les 12 h: @trentissim.
Divendres 8 de maig a les 19h: @lacompanyiaminimissima.
Cada dia a les 22 h: @viruspopular.