El Tradicionàrius posa fi a la 32a edició aquest divendres 12 d’abril de 2019

Aquest pròxim divendres el Tradicionàrius Festival Festival Folk posarà punt final a la seva 32a edició a Gràcia, en què han passat 13.500 espectadors repartits en un total de 70 activitats. Això significa augment del 35% de públic respecte l’any 2018 que demostra una gran vitalitat tant per part del públic com de les propostes dels músics del sector. En aquesta edició els espectadors han gaudit dels més de 60 grups de Catalunya, d’arreu de la península i d’altres indrets d’Europa; i de les 70 activitats musicals i culturals programades: concerts homenatge i d’aniversari, 22 presentacions de discos, Tradicionàrius al Territori, Folk als Mercats, Les Vespres dels dimecres, documentals, concerts amb sold out, nits de ball folk, presentacions de llibre, exposicions, la celebració de la diada de Saint Patrick’s, cercaviles i tallers. Una edició que ha comptat amb més de 50 entitats, institucions i associacions que han donat suport al Festival Tradicionàrius.

Darrers concerts 2019 |

Dijous 11 d’abril de 2019:

La traca final del festival anirà a càrrec de dues produccions de gran format. La primera, el dijous 11 d’abril, el festival Labyrinth Catalunya de Cardedeu inaugura la 4a edició amb un concert del músic ROSS DALY acompanyat de 17 músics de Catalunya i Grècia.

Divendres 12 d’abril de 2019: 

El divendres 12 d’abril tindrà lloc la cloenda amb l’habitual cercavila per Gràcia amb les Colles de Cultura i una gran festa amb el grup LA TÍPICA, que comptarà amb la participació dels Castellers de la Vila de Gràcia i els alumnes de timbal de l’Aula de Sons de Barcelona. Una proposta que ha buscat una nova sonoritat a les músiques de la Festa Major de Vilafranca a ritme de reagge, funky, jota, ball pla, cúmbia i disco.
 
Divendres 12 d’abril de 2019

Balla’t el Tradicionàrius
Les Músiques de la Festa Major a ritme de reagge, funky, jota, ball pla, cúmbia i disco.

20.30 hores: Cercavila de la Pl de la Vila al C.A.T.
Amb les Colles de Cultura de Gràcia.

22.00 hores: al C.A.T i Ball amb La Típica I la col·laboració dels Castellers de la Vila de Gràcia i participaran el alumnes de timbal de l’Aula de sons de Barcelona.