El Tradicionàrius posa en marxa escenaris digitals amb diferents propostes culturals

Una vegada més els centres cultural han vist com es modificaven els calendaris de les programacions i bé es cancel·laven o bé es tralladaven a l’entorn digital. Per aquesta raó el CAT Tradicionàrius ha modificat la seva programació presencial sense supendreles, sinó que es reajusten a la situació actual. Els dos actes més rellevants de la programació de la Tardor folk al CAT Tradicionàrius, l’Any Perucho i el Congrés, s’adapten a la limitació de movilitat i es presenten en format digital. Les entitats i organitzacions dels dos actes: la Institució de les Lletres Catalanes, la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Culturals, l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i La Xeixa treballen per poder mantenir les activitats, previstes presencialment, a l’entorn digital.

Els Tallets del CAT |

Així doncs els tallers del CAT segueixen en format digital amb la nova plataforma de formació en línia es va impulsar des de l’entitat per a poder oferir els continguts per aquest curs 2020-2021. Les activitats que sí queden aturardes són les de La Taverna del CAT, que romandrà tancada durant quinze dies i no es podrà venir a les sessions del 4 i de l’11 de novembre. La Taverna del CAT tornarà a obrir portes amb les actuacions dels duets de Pau Benítez i Dani Álvarez i Enric d’Armengol i Quim Mas més endavant.

Activitats en  streaming |

Aquest any 2020 se celebra l’Any Perucho i l’acte central d’aquest dissabte 7 de novembre a les  19.00 hores, que porta per títol «El romanç de Les històries naturals» de Carles Belda, es veurà des del Canal de Youtube de les Lletres Catalanes i no hi haurà públic present al CAT Tradicionàrius. Posteriorment, l’acte quedarà publicat al canal Youtube de la Institució de les Lletres Catalanes i al del Centre Artesà Tradicionàrius.

El divendres 13 de novembre a partir de les 19.00 hores a través del Canal Youtube del CAT Tradicionàrius hi haurà l’acte de Inauguració del Congrés amb la ponència: Natura morta d’arrels i flors d’Anna Costal i Jaume Ayats.