El TOT ja prepara el Núm03 de Primavera. Anuncia’t a la nostra revista.

L’any passat el TOT va decidir treure en paper dos números, un especial a l’agost per la Festa Major de Gràcia i un altre al desembre amb l’Extra TOT Nadal. Ara aquest 2017 l’equip de la revista s’ha posat com a objectiu sortir al carrer de manera trimestral, és a dir editar 4 números a l’any.

El TOT és un diari digital i una revista d’informació local i comercial de Gràcia, on informem de l’actualitat social i cultural, sent un mitjà de comunicació totalment privat, i que per tant es manté gràcies als clients que decideixen anunciar-se a les nostres pàgines, comerços, botigues, empreses…

Així doncs la redacció ja està plenament abocada treballant els continguts del Número 03 que sortirà al carrer aquest mes d’abril. Un número amb 40 pàgines d’informació local de producció pròpia. Alguns dels continguts que podrem llegir en aquesta edició, són per exemple l’obertura de la Casa Vicens després d’una restauració tant interior com exterior, ho fem amb un reportatge i entrevista. També parlem amb els responsables de la nova Federació de Comerç de Gràcia, una nova entrega del qüestionari de les 4 pinzellades… descobrim el comerç de proximitat a través de diverses seccions i finalment la cultura també hi és present.

Anunciar-se al TOT és econòmic i factible |

Com dèiem abans, la revista s’edita i es distribueix gràcies als anunciants de comerços i empreses que creuen en la nostra via per donar a conèixer el seu negoci, producte o servei. En aquesta edició el TOT vol seguir ampliant clients, amb uns preus competitius, els quals podeu consultar sense cap mena de compromís.

A més en aquest primer número hi torbareu una relació dels Distribuïdors Oficials de la revista, locals i comerços on podreu trobar i emportar-vos l’exemplar. Si voleu inserir publicitat per al Número 03, podeu contactar amb: publicitat@totgracia.com