El TOT GRÀCIA prepara el 05 per la campanya de Nadal 2017-2018. Anuncia’t al número de desembre.

Tot l’equip del TOT GRÀCIA ja està treballant de ple en el proper número en paper, que serà el 05 i sortirà a principis de desembre, coincidint un any més amb la campanya de nadal. Aquest nou número parlarem com sempre del comerç de proximitat i de barri, un dels trets característics de la nostra publicació, a més de les pàgines dedicades a cultura i societat. Aquest número 05 estarà centrat en la campanya comercial de nadal i comptarà novament amb 48 pàgines de notícies, reportatges, entrevistes i informacions diverses. Podreu trobar el TOT al carrer a partir del desembre de 2017.

Anuncia el teu comerç al TOT 05

El TOT és un mitjà privat i gratuït que pot sortir i mantenir-se viu gràcies als nostres clients que decideixen anunciar els seus productes i serveis a les nostres pàgines, per aquesta raó, si teníu un comerç, una empresa i voleu promocionar els vostres productes i serveis per a la campanya nadalenca 2017-2018 ara teniu l’oportunitat de fer-ho a les nostres pàgines amb uns preus molt ajustats segons les vostres necessitats, des de 80€ podeu ser-hi presents. A més totes les empreses que contractin la publicitat de forma anual, els 4 números tindran un descompte en el preu d’inserció un petit detall de la nostra empresa. Podeu contactar amb nosaltres via mail: publicitat@totgracia.com i sense cap compromís us passem a fer una visita i us ho expliquem tot sense cap compromís.

La Gran Panera de Nadal

A més enguany i per segona vegada el TOT, posarà en marxa el sorteig La Gran Panera de Nadal, que té com a objectiu sortejar entre tots els lectors que participin una panera, creada a partir de les col·laboracions que diverses empreses i comerços hagin aportat amb la finalitat de potenciar el teixit comercial i empresarial de Gràcia. Aquesta iniciativa s’emmarca en les diferents activitats que ha dut a terme el TOT al llarg de l’any dins de la campanya «Comerç local, comerç com cal». Si voleu col·laborar amb la panera, també podeu posar-vos en contacte amb el nostre Dep Comercial a: publicitat@totgracia.com.