El TOT Gràcia posa en marxa una campanya de dinamització de bars i restaurants graciencs

Els primers dies després del confinament el TOT GRÀCIA i la seva editora Gràcia Comunicació, van posar en marxa la campanya #TotGràciaCompraAGràcia que tenia com a objectiu la dinamització del comerç local de Gràcia i la conscienciació a través de diversos cartells i accions a les nostres xarxes socials, de la importància de comprar al comerç local, de la nostra ciutat, de barri.

Ara i després de la bona acollida que va tenir la campanya, creiem que és l’hora de donar un cop de mà, a un dels sectors que més afectats han estat els darrers mesos per les restriccions, i per això ens centrarem en el sector de l’hostaleria, entre ells els bars i restaurants de Gràcia.

Gràcia Gourmet | 

Per una banda i dins de la campanya #TotGràciaCompraAGràcia, la propera acció és l’edició de la revista en paper TOT GRÀCIA #13 que enguany tindrà una periodicitat de primavera-estiu, on el comerç local serà el protagonista el dossier central. A més en aquesta edició des del TOT hem decidit confeccionar un Suplement Especial sobre bars i restaurants amb l’oferta gastronòmica dels diferents barris de gràcia, sota el nom de «Gràcia Gourmet«.

Els comerços que vulguin participar en aquesta iniciativa, ho podran fer per un preu molt reduït, tan sols de dos dígits, i podran no només aparèixer en aquest suplement especial, on es farà referència al seu bar o restaurant, sinó també amb la difusió d’aquest contingut a les nostres xarxes socials del TOT GRÀCIA, tant a Instagram, Facebook com Twitter.

Qualsevol propietari de bar o restaurant per a poder participar en aquest suplement-guia, tan sols ens ha d’escriure al nostre correu electrònic: publicitat@totgracia.com o bé trucar-nos al telèfon 655 944 069, durant els pròxims dies. El nou número de la revista del TOT sortirà de cara al mes de maig amb una difusió entre els 8.000 i 10.000 exemplars.