El TOT GRÀCIA posa en marxa la Guia de Restauració Gràcia 2021 Gràcia Gourmet

Gràcia Comunicació, l’editora de la revista TOT GRÀCIA està preparant el número 13 de la revista en paper que sortirà al carrer el pròxim 1 de juny, i amb aquest número s’inclourà el suplement Gràcia Gourmet una guia del sector de la restauració gracienca. Així a les pàgines d’aquest número de la nostra revista, els lectors podran descobrir les diverses propostes gastronòmiques que ofereixen els diferents bars i restaurants dels barris del Districte de Gràcia.

Anuncia’t a la Guia de Restauració |

Aquesta guia vol ser un punt de suport al sector de la restauració a Gràcia, i a través d’aquesta campanya dinamitzar-lo entre els nostres lectors. Cada restaurant o bar, disposarà d’una fitxa amb una descripció de les seves especialitats, acompanyada d’una fotografia, el logotip i la direcció i forma de contacte.

Així doncs perquè la Guia sigui tot un èxit, l’empresa editorial ha decidit posar un preu totalment rebaixat amb una oferta que estem segur que el sector no podrà rebutjar. Així doncs si tens un bar o restaurant i vols ser present en aquesta guia, tan sols has de posar-te en contacte amb nosaltres, a través del següent mail: publicitat@totgracia.com o bé trucar-nos al telèfon 655 944 069, t’explicarem com funciona i podràs reservar el teu espai a l’agenda gastronòmica Gràcia Gourmet.