El TOT GRÀCIA posa en marxa la campanya #TotGràciaCompraAGràcia! per dinamitzar el comerç gracienc

La situaciò viscuda per la pandèmia sanitària paper Coronavirus ENS ha canviat la vida a Tots i Totes en Qüestió de dies, i de mica en mica tothom s’a hagut d’anar adaptant a la nova normalitat. La redacció il ‘equip humà de l’TOT GRÀCIA tampoc ha Estat Aliè AQUESTA Realitat, des del 13 de març de 2020 tot l’equip de redacció i comercial Treballa des de casa, i via telefònica. A més AQUEST abril havia de sortir el número 12 de Primavera de l’Nostra revista en paper amb 8.000 Exemplars que distribuïm a tot el Districte, però per Diverses Raons no ha pogut ser.

El TOT GRÀCIA augmenta l’audiència de l’digital |

Per AQUEST Motiu l’equip de l’TOT GRÀCIA va posar Tots els esforços en Treballar a l’edició digital de forma diària per Fer arribar ALS Nostres lectors tota l’actualitat sobre la COVID-19 a Gràcia i com ENS ha afectat a els diversos sectors com el de l’comerç, el cultural i también el de l’emergència social. I des del TOT GRÀCIA estem Molt contents, perque Els nostres lectors i lectors han respost positivament, incrementant Força la nostra Audiència des del mes de març, tot i que des del pasado desembre el Nostre diari digital ja havia experimentat 1 pujada constant i sostinguda de l’Audiència.

Campanya # TotGràciaCompraAGràcia! |

Si fa uns mesos des de les pàgines de la revista TOT GRÀCIA vam posar en marxa la campanya «Comerç local, comerç com cal» amb Diverses entrevistes a Comerços i empreses de Gràcia ara des del Nostre diari digital, Impulsem la campanya # TotGràciaCompraAGràcia! Una campanya que te com a Objectiu la dinamització i el soporte a l’comerç local i de proximitat de Gràcia, que s’a vist afectat per AQUESTA situaciò difícil, que Tots ENS ha tocat viure.

Com funciona o com poder particiapar-hi a els comerciants i empreses |

L’Objectiu de la campanya és el FET de conscienciar ALS Veïns i Veïnes de la importància de comprar a l’comerç local i de proximitat. I per AIXÒ demanem la cooperació de tot el Teixit comercial de Gràcia a Dues Grans Accions. La primera que a els Comerços de Gràcia és descarreguin el cartell de promoció de la campanya # TotGràciaCompraAGràcia! , Que trobaran en esta página i el pengin ALS SEUS aparadors perque clients, Veïns i Veïnes i ciutadanes és conscienciïn de la importància de comprar a l’comerç local i de proximitat.

Per Altra banda hi ha l’acció a l’Àmbit digital. Aquí demanem que a els Comerços que Heu penjat el cartell a l’vostre aparador, us feu una fotografia de amb ell, important que és Vegi el cartell i el nom de l’comerç o les persones que hi treballin, i el publiqueu a les Xarxes socials d’Instagram, Twitter i Facebook, amb l’etiqueta # TotGràciaCompraAGràcia! La idea és Omplir la xarxa amb l’eslògan de soporte a l’comerç gracienc.

Per Altra banda el TOT GRÀCIA, también fara 1 recull d’Totes els fotografies publicades amb l’Nostra etiqueta i els publicarem a Les nostres Xarxes socials.

Descomptes Fins a l’50% en promoció a al web de l’TOT |

Des del TOT GRÀCIA también Hem preparat 01:00 sèrie d’ofertes a l’Àmbit publicitari, amb uns precios que Hem reduit Fins a l’50% de l’preu que teniem al soporte digital, precios que són Excepcionals i que estaran Vigents Fins que la situaciò econòmica torna a la normalitat.

D’AQUESTA manera els empreses i a els Comerços o Autònoms que ho vulguin, tindràn un 50% de descompte en la inserció publicitària (a través d’1 bàner) si desitgen promocionar a els Seus serveis en línia o de compra en línia o Bé d ‘ Enviament a casa, aixi com tota l’oferta que ofereixen en aquests moments.

Per Altra banda también Hem preparat un pack, de promoció que INCLOU a banda de la publicitat en el web en forma bàner, d’1 peça periodística dins de la nostra Guia Comercial AIXÍ com diversos complements a través de les Xarxes socials de l’ TOT GRÀCIA amb més de 3.200 Seguidors .

Si Esteu interessants en contactar amb nosaltres i que US puguem Ajudar podeu Fer-ho a través del Nostre mail: redaccio@totgracia.com i contactarem com més Aviat Millor amb vosaltres via telefònica.