El TOT GRÀCIA posa en marxa la campanya «Comerç local, comerç com cal».

Des del TOT iniciem una campanya per potenciar el comerç de proximitat sota el títol «Comerç local, comerç com cal».  A partir número 03 de primavera del TOT i en els quatre successius que publicarem aquest any, engeguem un seguit d’accions diverses per promocionar i potenciar el comerç de proximitat, del qual tenim la sort de poder-ne gaudir.

Què us ve al cap quan us diem la paraula Comerç? Segurament una botiga, un nom, un producte i fins i tot, una cara, la d’en Marc, la Mercè o en Juan, molts dels quals viuen i treballen a prop nostre, a Gràcia.

I si ara us preguntem com seria el vostre carrer sense comerç? Què respondríeu? Segurament no seria un carrer tant viu, ni il·luminat, ni tan sols transitat. Perquè el comerç de proximitat, a banda de dotar-nos de la comoditat de tenir allò que necessitem al costat de casa, també és generador de llocs de treball, dinamitza i dóna vida als carrers, pobles i ciutats. Els comerços també cohesionen la nostra societat, il·luminen els carrers quan es fa de nit, ens aporten seguretat, fomenten les relacions veïnals i a Gràcia també són motor de festes i celebracions. I a més podem afirmar que el comerç de proximitat d’avui dia és variat, professional, especialitzat, modern, competitiu i ideal per fer les compres del dia a dia.

Per tot això que comporta per a la nostra societat tenir un comerç de proximitat i com cal, des del TOT engeguem 3 propostes al llarg d’aquest 2017. La primera, uns eslògans que podreu trobar entre les pàgines de la revista que promocionen el comerç local. També hi trobareu un concurs gràcies als Cinemes Texas en el que us convidem gratuïtament a gaudir del cinema, i abans o després de la sessió a fer una volta pels comerços i, per què no, a fer un mos. I finalment al desembre tornarem a posar en marxa en concurs de La Panera de Nadal 2017. Així doncs ja ho sabeu, a Gràcia hi tenim de tot i tenim comerç local, comerç com cal.