El TOT Gràcia ja prepara el número d’Estiu amb el TOT FESTA MAJOR 2018.

La redacció del TOT Gràcia ja fa setmanes que està preparant el nou número, el TOT Gràcia 07 corresponent a l’estiu i als mesos d’agost, setembre i octubre, i que tindrà una vegada més entre les seves pàgines el TOT FESTA MAJOR 2018. Aquest número tindrà com sempre les 50 pàgines amb notícies, articles, entrevistes i reportatges sobre l’actualitat social, cultural i comercial dels diferents barris del districte.

TOT FESTA MAJOR |

Un any més i amb aquest ja en seran tres, el TOT prepara unes pàgines especials sobre la Festa Major de Gràcia. En aquest dossier hi podreu llegir, articles, reportatges i entrevistes als protagonistes de la festa major de Gràcia d’aquest 2018, amb continguts exclusius per als nostres lectors i lectores.

Anunciat AL TOT GRÀCIA |

Com ja sabeu molts, el TOT Gràcia és un mitjà de comunicació privat que té com a funció donar a conèixer el teixit comercial, cultural i social de Gràcia. Per aquesta raó gràcies a les empreses i comerços que s’anuncien a les nostres pàgines, podem tirar endavant cada nou número i l’edició d’aquesta revista gratuïta. Així doncs si teniu una empresa, una botiga, un comerç, o ofereix serveis o productes de marca, i esteu interessats a promocionar-los en aquest número d’estiu, no dubteu en trucar-nos al telèfon 655 944 069 o bé enviar-nos un correu electrònic a: publicitat@totgracia.com

Us explicarem sense cap compromís les diferents modalitats de publicitat de què disposem, així com diferents serveis i el més interessant de tot, a uns preus a mida segons cada client. D’aquesta manera promocionareu el vostre comerç al barri i alhora ajudar a tirar endavant un projecte comunicatiu privat.

Us recordem que teniu fins a finals de mes, i si voleu, us passarem a fer una visita i us explicarem totes les possibilitats que teniu amb tots els detalls. El nou número del TOT GRÀCIA 07 AMB EL TOT FESTA MAJOR 2018, sortirà al carrer la darrera setmana de juliol de 2018.