El TOT GRÀCIA ja prepara el número 09 de Primavera, si tens un comerç o empresa, reserva el teu espai i anuncia’t

Aquest mes d’abril el TOT GRÀCIA traurà el nou número de primavera el 09 que comprèn els mesos d’abril, maig i juny d’aquests 2019. En aquesta revista com sempre trobareu les seccions habituals de societat i cultura, l’article d’història del Taller d’Història de Gràcia Centre d’Estudis, així com la nostra secció de la campanya «Comerç local, comerç com cal» que va engegar el TOT des de fa uns números a través de les pàgines de la revista. Com a tema destacat ens centrarem en les vides de divuit gracienques que van destacar per la seva vida laboral, aprofitant la publicació del llibre «Dones de pes, 18 vides de Gràcia» en què es recupera la memòria d’aquestes dones. 

ESTIU 10 NÚMEROS DEL TOT EDICIÓ ESPECIAL |

El pròxim 1 d’agost i com ja és habitual el TOT traurà al carrer el número d’estiu que comprèn els mesos d’agost, setembre i octubre, amb el Dossier TOT FESTA MAJOR, que un any més inclourà articles, reportatges i entrevistes de producció pròpia sobre la Festa Major de Gràcia de 2019. Però a més aquest número serà un TOT especial, ja que arribem als dos dígits, al número 10 i per aquest motiu la redacció de la revista està treballant en una sèrie de continguts especials on parlem del present de Gràcia i també del seu futur. Sens dubte serà un número molt especial per a ser col·leccionable. 

ANUNCIAR-SE AL TOT ÉS MOLT MÉS QUE UN ANUNCI |

El TOT Gràcia és un mitjà de comunicació privat i per aquesta raó la nostra principal font d’ingressos són els clients que publiciten els seus productes, serveis i comerços a les nostres pàgines. Per aquest motiu al TOT som molt conscients de la importància del missatge del client, i per això segons les necessitats de cada client, intentarem fer-li un vestit a mida. A més si teniu un comerç, empresa o voleu promocionar els vostres productes o serveis, anunciar-vos al TOT no només us donareu a conèixer, sinó que a més ajudareu a tirar endavant un mitjà de comunicació que dóna suport al comerç local gracienc i també participa en diverses associacions donant-los suport a les seves activitats. 

A més tots els clients anuals també tenen una sèrie de complements gratuïts. Si voleu aparèixer en el número de primavera, teniu fins a finals de mes per a poder reservar el vostre espai, si voleu ambé sortir en el NÚMERO 10 Especial Estiu també ho podeu fer al correu electrònic: publicitat@totgracia.com o bé al telèfon 655 944 069.