El TOT GRÀCIA 07 d’Estiu especial Festa Major 2018 ja és al carrer.

Amb les altes temperatures i els carrers treballant a contrarellotge per tenir-ho tot a punt per a la Festa Major, arriba als comerços de Gràcia l’edició número 07 en paper de la revista TOT Gràcia. Com sempre us oferim 50 pàgines d’informació local social i cultural de tot allò que passa a Gràcia. En aquest número hi trobareu un article de Joaquim Cervera del Grup de Diàleg Interreligiós de Gràcia. Conversem amb Maribel Ampolla, Presidenta de l’Associació de Comerciants del Mercat de l’Abaceria per explicar-nos com ha estat el trasllat al mercat provisional ubicat al Passeig de Sant Joan. A l’entrevista central parlem amb Sicus Carbonell cantant del grup gracienc Sabor de Gràcia que acaben de piblicar el disc d’homenatge a Peret titulat «Sabor a Peret» i que el podrem escoltar en directe per la festa major.

A la secció del comerç visitem l’Associació de comerciants de Travessera de Gràcia, és a dir la Unió de Botiguers de Gràcia Casc Antic. També parlem amb Diana Valentí responsable de l’Espai Di Natur, un centre polivalent de cuidar-se i trobar l’equilibri en l’àmbit físic, mental emocional i espiritual. A les 4 Pinzellades la protagonista és Verónica Pallini de Porta4, i també hi trobareu un reportatge sobre el model de mercat instaurat a Barcelona en la darrera dècada.

A cultura us oferim un reportatge sobre el Centre Cívic La Sedeta i la seva àmplia oferta de tallers i cursos per al curs vinent 2018-2019 apostant per les humanitats i els continguts de proximitat. La secció de La Panoràmica ens refresca l’estiu amb tres propostes de films per gaudir aquest trimestre. A la secció del Taller d’Història de Gràcia Centre d’Estudis Josep Maria Contel fa una mirada enrere i molt personal de la festa major.

I per tercer any, a les pàgines finals del TOT, hi trobareu el TOT FESTA MAJOR 2018, amb notícies, activitats i continguts sobre la festa d’enguany, també entrevistem a la guanyadora del concurs de cartells a la, Mònica Toledo i a les responsables del carrer guanyador del 2017, Travessia de Sant Antoni.

Com sempre podreu trobar el TOT als comerços habituals de tot el districte de Gràcia i també als mercats municipals i biblioteques. El proper número del TOT Gràcia sortirà per les festes de nadal d’aquest 2018. Si voleuinserir publicitat i anunciar els vostres productes i serveis, ens podeu trucar al telèfon 655 944 069.