El TOT GRÀCIA 06 el número de primavera amb molts continguts, ja és al carrer.

Des d’aquesta setmana els graciencs i gracienques ja poden trobar el nou número en paper del TOT GRÀCIA 06 corresponent a la temporada de primavera al seu comerç de barri. En aquest nou número de 48 pàgines va carregat de reportatges, per començar parlem del Projecte Minerva de Creadores de Gràcia i també parlem a l’espai entrevista amb una de les seves responsables la Mireia S. Albrich. També fem una passejada pel carrer Ramón y Cajal a través de la secció «Comerç local, comerç com cal» per fomentar el consum a les botigues de professionals que tenim a Gràcia. Estrenem secció d’opinió a «Abans de tot» amb un article dels Gegants de Gràcia on ens parlen del 25è aniversari dels Gegants Nous.

En època de primavera i de flors i colors decidim fer una escapada visitant els parcs i jardins dels quals gaudeix Gràcia, a les 4 pinzellades avui descobrim el perfil de Sandra Bandera, responsable de la pizzeria i restaurant La Tarantella de Gràcia, també conversem amb Joan Sánchez i Mariona Ruíz per conèixer de primera mà l’espai Molsa Biosí del carrer Ramón y Cajal i finalment a l’apartat de comerç i a la secció «Emblemàtics» parlem del cinema més efímer de Gràcia, el Cine Estrella.

A la secció de «Cultura» Josep Maria Contel, ens submergeix en la història del Refugi 232 de la plaça del Diamant i les seves històries, entrevistem a Montse Millà per parlar del 30è aniversari del Casal Corpus Grup de Teatre i SAS ens estrena la secció «Panoràmica» on en la primera entrega ens fa un resum de l’univers Star Wars ara que aquest mes s’estrena «Solo: una història d’Star Wars.

I El Taller d’Història de Gràcia Centre d’Estudis estrena secció parlant de la mítica Fonda dels Ninots. Finalment a la secció «Societat» fem un repàs de les diferents activitats socials i culturals en què la Revista TOT GRÀCIA ha donat suport en el darrer any, com és la Festa Teixint Connexions per La Marató o el sorteig comercial organitzat per la mateixa revista «La Gran Panera de Nadal».

En total 48 pàgines d’informació social i cultural, carregat d’articles i continguts de producció pròpia, produïts per l’equip de redacció del TOT.

EL TOT UN MITJÀ PRIVAT: LA MILLOR PUBLICITAT PER AL TEU NEGOCI |

Us recordem que el TOT GRÀCIA, és una revista trimestral de distribució gratuïta a forns de pa, pastisseries, bars i restaurants, perruqueries, farmàcies, mercats municipals, centres d’estètica, i medicina, supermercats i biblioteques municipals a més de distribuïda en centres socials i culturals, cinemes i teatres. Per això el TOT pot sortir al carrer gràcies al suport dels seus clients i dels seus anunciants que durant el darrer any han apostat per al nostre mitjà, com una revista local, 100% gracienca que informa de tot allò que passa en l’àmbit de la proximitat en el món de la cultura i social.

ANUNCIAT AL NÚMERO 07 EXTRA FESTA MAJOR 2018 |

El proper número del TOT el 07 sortirà a finals de juliol i com sempre tindrà 48 pàgines i un especial amb reportatges, articles i entrevistes sobre la FESTA MAJOR DE GRÀCIA. Si tens un comerç, una botiga, un negoci, empresa o una marca i vols promocionar els seus serveis o productes, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a través del telèfon 655 944 069 o bé a través del nostre correu, i trobarem un vestit a mida segons les seves necessitats. Es pot anunciar al TOT a partir de 25€ , 50€ o 70€ i arribar a més de 10.000 lectors. Truqua’ns i parlem de quin és el millor pla de promoció per al seu negoci.