El TOT GRÀCIA 05, llegeix el número d’hivern tant en paper com en format digital.f

Des de l’1 de desembre als comerços de Gràcia has pogut trobar el darrer número del TOT GRÀCIA, el 05 corresponent a l’hivern de 2017 i amb el dossier TOT Nadal. Per segona vegada la revista ha sortit amb 48 pàgines a tot color on es parla de l’actualitat social, cultural i del comerç de Gràcia.

Continguts del número 05 |

En aquest nou número hem dedicat un reportatge a l’Editorial Bruguera molt vinculada al barri del Coll i a Vallcarca amb motiu dels primers vint-i-cinc anys del Centre Cívic El Coll-La Bruguera, en ell repassem la història de l’editorial i parlem amb Albert Caballero membre de l’Observatori de Vallcarca per explicar-nos com va sorgir el projecte Bruguera Obrera.

A l’entrevista central parlem amb Albert Gil i Albert Giral responsables de l’entitat Teixint Connexions, per descobrir i una mica més a fons la feina feta per l’entitat i alhora el teixit associatiu de Gràcia.

El sorteig de La Gran Panera de Nadal, enguany té la seva pròpia secció a les pàgines del TOT, amb la relació i direcció de les empreses que hi col·laboren i els productes i serveis que ens obsequien. Podeu participar-hi anant en aquesta pàgina web.

A la secció de comerç avui visitem el Carrer Bialèn i els seus comerços, a les 4 pinzellades descobrim una mica més a Josep Maria Oró responsable de Nivell Estudi de Cuines, i parlem amb Miquel Castilla gerent de Romakuruma Suzuki per presentar-nos la nova botiga que han obert aquest any al carrer Balmes 234 de Barcelona. També a Emblemàtics, recordem el taller i botiga d’art religiós Reixach Campanyà.

A la secció de cultura, conversem amb Bernat Padrosa, responsable de la sala de concerts Nota79, que preparen una gran festa de cap d’any, a més visitem La Casa de l’aigua i finalment trobareu un any més el dossier TOT Nadal, enguany dedicat al món del pessebre i el diorama. En aquest cas parlem amb Josep Porta president de l’Associació de Pessebristes de Barcelona, us donem uns consells per crear el millor diorama i també per als més menuts torbareu la Carta de Sas Majestats els Reis Mags d’Orient del TOT.

Pots llegir l’entrevista en format digital aquí.