El TOT GRÀCIA #04 especial d’estiu TOT FESTA MAJOR 2017 ja està al carrer.

Des del passat cap de setmana ja podeu trobar el número 04 del TOT GRÀCIA d’estiu amb el dossier especial de Festa Major 2017. Aquest quart número, celebrem el primer any natural de publicació del TOT en paper, de periodicitat trimestral, augmentant el nombre de pàgines i passant de 40 a 48.

Com sempre pots trobar el TOT a més de 250 comerços de tot el districte de Gràcia, forns de pa, pastisseries, bars i restaurants, perruqueries, farmàcies, mercats municipals, centres d’estètica, supermercats i també a les biblioteques municipals, a més dels nostres distribuïdors oficials.

Continguts que hi trobareu al número 04 del TOT |

Parlem del sorteig que celebrarà l’Associació de Comerciants Eix Torrent, d’una panera per als seus clients i també lectors del TOT, iniciativa en la que també s’s’hi suma. En l’apartat del reportatge, visitem el Parc de la Creueta del Coll, a l’espai de l’entrevista, parlem amb Jordi Fàbregas, director del Festival Tradicionàrius, que enguany ha celebrat la trentena edició. A l’espai comerç, visitem l’eix comercial de l’avinguda de Vallcarca, a les 4 Pinzellades descobrim a Juan Rodíguez responsable del restaurant mexicà Sabes una Cosa, i parlem amb Sílvia Bailén, responsable de Végere, el primer centre de bellesa vegana de Barcelona i de Gràcia. A la secció de cultura descobrim algunes de les novetats del Gràcia Llegeix que aquesta tardor celebrarà la seva segona edició. A l’entrevista parlem amb Teresa Puig responsable de la nova direcció de La Casa dels Contes que obre aquest estiu amb una proposta cultural per a tots els públics, finalment ens fem ressò de la posada en escena del musical «El Rellotger de Gràcia el musical».

A més la revista d’estiu inclou per segon any consecutiu el dossier TOT FESTA MAJOR 2017, on ens fem ressò de diversos actes programats per aquestes dates, fem un repàs a la història de l’Envelat com a icona de la festa major a Gràcia però també arreu del territori català, a la secció àlbum fem un repàs a la festa d’anys anteriors, parlem a l’entrevista amb Tresa Calbó guanyadora del concurs del cartell de la Festa Major d’enguany i regalem un conte ambientat per aquestes dates de la mà de Teresa Vergés, que esperem que agradi tant a petits com grans.

Els anunciats fan possible el TOT |

Recordeu que el TOT és una revista privada trimestral, que té com a objectiu informar de les activitats culturals, socials i comercials de Gràcia, i que se sosté gràcies als anunciants i als clients que creuen en els nostres productes. A més aquest any el TOT ha posat en marxa la campanya per dinamitzar el comerç local «Comerç local, comerç com cal», entre les diferents propostes, en les pàgines del darrer número també expliquem que aquest any per nadal i per segona vegada posarem en marxa el sorteig de La Gran Panera de Nadal del TOT GRÀCIA. Recordeu que si teniu un comerç, botiga, marca, producte o servei i el voleu donar a conèixer podeu contactar amb nosaltres.