El TOT edita el seu primer e-book gratuït titulat » TOT ERÒTIC».

L’editora del TOT Gràcia acaba de publicar aquest hivern el seu primer llibre electrònic, totalment gratuït i pensat i adaptat per ser llegit en diferents dispositius electrònics, ja sigui la pantalla d’un PC com una tauleta electrònica.

Aquest nou projecte porta per títol «TOT ERÒTIC» i és una tria de deu articles publicats a la secció «TOT ERÒTIC» d’aquest diari digital, escrits per Marta Molas responsable de comunicació de la botiga eròtica amantis, del carrer Torrent de l’Olla 145 de Gràcia.

Aquest recull pretén donar continuïtat a temes atemporals, però recurrents relacionats amb la sexualitat, donar consells, punts de vista i nous coneixements al lector que estigui interessat en la temàtica, a temes tan importants com la sexualitat a la tercera edat, com l’ecologia també hi és present en el sector, o com els petons ens poden ajudar en el dia a dia.

Amb l’edició d’aquest e-book el TOT, recupera tota aquesta informació en un format molt més còmode i alhora accessible per al lector, ja que el llibre es pot descarregar de forma gratuïta i poder-lo llegir en qualsevol dispositiu sense haver d’estar connectat a la xara d’Internet i guardar-lo en el seu dispositiu mòbil.

Descarrega el e-book «TOT ERÒTIC» aquí.