El Teatre Lliure suspén les funcions durant quinze dies

Fotografia: D.R.

A causa de les noves mesures adoptades pel govern de la Generalitat i que entren en vigor aquest divendres 30 d’octubre i fins al pròxim 13 de novembre de 2020, el Teatre Lliure s’ha vist obligat a suspendre tota l’activitat teatral.

Per tant aquesta mesura afecta totes les funcions dels espectacles La nostra parcel·la i El quadern daurat, que havien d’acabar la seva exhibició els dies 1 i 8 de novembre respectivament, i les funcions de Bonus Track, que es podrien reprendre els seus dos últims dies en cartell, el 14 i 15 de novembre. Des de la direcció del teatre, es destaca que el públic afectat per la cancel·lació rebrà la devolució de les seves entrades.

La sala digital oberta |

Així doncs al llarg d’aquests 15 dies, la nova Sala online del Teatre Lliure continuarà activa i s’hi podran veure des d’avui mateix espectacles pensats exclusivament per a un escenari digital: teatre radiofònic, amb peces com Los satélite, de Ricard Gázquez; i Clàssics per a criatures, amb adaptacions com La vida es sueño, de Calderón de la Barca per Lucía Miranda i Javier Burgos.

A més, també es podrà gaudir del #LliureAlSofà amb els tres espectacles afectats per la suspensió de les funcions: El quadern daurat de Doris Lessing, adaptat per Carlota Subirós, a partir del 6/11; Bonus Track, de Carol López, a partir del 13/11; i La nostra parcel·la, de Lara Díez Quintanilla, a partir del 19/11. Es podran veure en versió original o amb sobretítols opcionals en castellà o en anglès. 

Els continguts de la Sala online del Teatre Lliure estaran disponibles al llarg de tota la temporada i, als espectacles ja existents, se n’hi sumaran de nous. La subscripció Butaca online permet accedir a tots els continguts digitals de la temporada per 29 euros. Individualment, també es poden adquirir entrades per als diferents espectacles: teatre radiofònic, 5 euros; Clàssics per a criatures, 3 euros; #LliureAlSofà, 7 euros.