El Teatre Lliure proposa diversos continguts teatrals digitals sota la iniciativa #TheShowMustGoOn

Durant un període de quinze dies les sales de teatre de #Gràcia romandran tancades, a fi que els ciutadans que estan a casa puguin també gaudir del teatre i la cultura en aquests dies, ha preparat una sèrie d’activitats via en línia a través de la iniciativa #TheShowMustGoOn.

Davant la quarantena recomanada per les autoritats polítiques i sanitàries: es presenta la iniciativa #TheShowMustGoOn és la fórmula que proposa el Teatre Lliure davant la interrupció de l’activitat escènica durant els propers quinze dies per tal d’evitar la propagació del coronavirus SARS-CoV-2. Així, perquè el teatre no decaigui en un moment de paràlisi cultural i puguem continuar gaudint d’ell, el Teatre Lliure proposa un seguit de continguts teatrals accessibles des de les seves xarxes socials com són el seu youtube, twitter i instagram.

Propostes per aquests dies |

La proposta més ambiciosa és #LliureAlSofà. Gràcies a aquesta iniciativa, el Teatre Lliure permetrà el visionat complet d’obres teatrals a través del seu compte de youtube. Obrirem la iniciativa amb Hamlet de William Shakespeare, dirigida per Pau Carrió i protagonitzada per Pol López, que va rebre el Premi Butaca 2016 al millor actor. Es podrà veure de dijous 19 a dissabte 21 de març a les 20h i diumenge 22 de març a les 18h, seguint els horaris habituals d’exhibició d’espectacles del Teatre.

La propera emissió teatral de #LliureAlSofà anirà dirigida a tots els públics i serà un espectacle familiar. Serà Renard o El llibre de les bèsties, l’adaptació musical per a tota la família de Marc Rosich del llibre de Ramon Llull. La producció es va estrenar la temporada 16/17 i va rebre el Premi de la Crítica de Barcelona 2016 al Millor Espectacle de Teatre Familiar. Properament, informarem dels dies d’emissió al youtube per les xarxes socials.

Al compte de twitteres podrà llegir teatre seguint #TeatreAlFil. El Teatre Lliure recupera el text de les diverses peces breus de l’espectacle Clàssics desgenerats, estrenat la temporada passada dins del cicle Dones Lliures. Una proposta que aborda obres clàssiques sota la perspectiva de gènere, signades per Lali Álvarez, Marta BuchacaClàudia CedóDenise Duncan, Carol LópezCarla RoviraMarilia Samper i Carla Torres. Al llarg d’aquesta quinzena compartirem els diferents textos, però comencem amb Frankenstein, a partir de la novel·la de Mary Shelley, escrit i dirigit per Clàudia Cedó i interpretat en el seu moment per Enric Cambray i Júlia Truyol.

Finalment, el Lliure proposa #15 dies15anècdotes al seu canal d’instagramAmb l’objectiu de rememorar la història del Teatre, cada dia de la quarantena el Lliure publicarà imatges de quinze dels seus espectacles emblemàtics i una anècdota curiosa relacionada amb ells.