El Teatre Lliure i els altres teatres públics de Barcelona fan una rebaixa al preu de les entrades fins al 31 d’octubre

L’Auditori de Barcelona, el Gran Teatre del Liceu, el Mercat de les Flors, el Palau de la Música Catalana, el Teatre Lliure i el Teatre Nacional de Catalunya han decidit celebrar conjuntamrent el final de la limitació de l’aforament dels teatres i sales de concertsde la ciutat, ja que des del passat divendres torna a estar al 100%. Amb una iniciativa única que proposa unes tarifes especials per al preu de les entrades que fins ara no éren a la venda i que conformen el 30% de l’aforament nou. 

Així doncs amb aquesta acció conjunta, que té la voluntat de tornar a omplir les sales de públic, els sis equipaments públics nacionals han unit esforços en aquest moment excepcional de tornada a la normalitat, per impulsar i engegar la campanya Celebrem que estem al 100%. La iniciativa oferirà un preu únic per entrada en els espectacles en cartell d’aquests sis equipaments participants fins al 31 d’octubre.

En el cas de L’Auditori, el Mercat de les Flors, el Palau de la Música Catalana, el Teatre Nacional de Catalunya i el Teatre Lliure el preu de cada entrada serà de 10 euros. El Gran Teatre del Liceu posarà les seves entrades a la venda a un preu de 30 euros. 

Espectacles a 10 € al Teatre Lliure |

Fins al 17/10 Bonus Track
C
reació i direcció Carol López. Gràcia

A partir del 14/10 Aquell dia tèrbol que vaig sortir d’un cinema de l’Eixample i vaig decidir convertir-me en un om. (Les verges suïcides, 20 anys després).
Dramatúrgia Eleonora Herder i direcció Alícia Gorina. Monjtuïc

A partir del 22/10. Trilogia del lament: La caiguda d’amlet (o la caiguda de l’ac) a partir de Hamlet. Autoria Jordi Oriol i direcció Xavier Albertí. Gràcia

A partir del 22/10. Trilogia del lament: L’Empestat, a partir de La tempesta.
Autoria Jordi Oriol i direcció Xavier Albertí. Gràcia

A partir del 27/10 Trilogia del lament: La mala dicció, a partir de Macbeth.
Autoria Jordi Oriol i direcció Xavier Albertí. Gràcia