El Teatre Lliure busca compaynia resident per la temporada 2020/2021

El Teatre Lliure de Barcelona obre el termini per cerca una nova companyia que esdevingui la companyia teatral resident del centre durant aquesta temporada 2020/2021.

La residència al Lliure tindrà lloc de setembre a desembre de 2020 i podran optar-hi totes les companyies amb domicili a Catalunya o a la resta de l’Estat espanyol que presentin un projecte escènic de contingut comunitari i vinculat a universitats i també a entitats socials de Barcelona, el pressupost total és de 30.000 euros, a més de posar a disposició els espais d’assaig i treball a la seu de Montjuïc. Al mes de desembre, el projecte treballat s’exhibirà públicament com a work in progress dins de la programació del teatre. El Comitè de Programació del Teatre Lliure, amb la Direcció Artística, valoraran els projectes presentats i seleccionaran la companyia en el termini d’un mes. El resultat s’anunciarà públicament durant la presentació del primer semestre de la Temporada 2020/21.

Presentació de convocatòria a companyia resident del Teatre Lliure: fins al 2 de març. Enviar les candidatures a projectes@teatrelliure.com (assumpte «Residència per a companyies»).