El Regina estrena un cicle d’humor a les nits.

Someliers Regina PORTADA

El Jove Teatre Regina, estrena per al públic adult un cicle d’humor amb diferents còmics per a les nits d’aquesta primavera fins al juny. De fet les nits d’humor al Regina neixen com a projecte col·lectiu amb tota una sèrie d’artistes, que tenen per comú denominador el Sentit del Humor. Tots amb espectacles absolutament diferents els uns dels altres, amb la seva marca personal ,des de la producció fins a la interpretació. Còmics en estat pur, al servei de les seves pròpies creacions, que han trobat en la Programació d’Adults del Teatre Regina.

Dintre de la de la programació per adults del Jove Teatre Regina enceta el cicle  “COMIX” , una proposta refrescant per a les nits de primavera.

Des del 18 de Maig i fins el 19 de Juny, en principi, cada dia s’ofereix un espectacle d’humor diferent, en la proposta i en el contingut.

Espectacles:

Els Dilluns el David Moreno presenta el seu “QUIERO JUGAR A UN JUEGO”,  humor, terror i imitacions.

Els Dimarts  tenim en Toni Albà amb “BUFONANT”, on el públic tria com vol que sigui l’espectacle en un imp`ro-show de la mà d’un dels millors còmic-bufons de casa nostra.

Els Dimecres humor macabre i tast de vins amb “EL SOMMELIER” de la mà d’en Fermí Farnàndes.

Els Divendres humor surrealista amb “ANIMALES IRRACIONALES” amb dos bojos autèntics en Joan i en Roc Olivé

I a partir del 4 de Juny hi afegim els Dijous  en  i els seus monòlegs de “LA CAJA TONTA”.

Les funcions es fan a les 9 del vespre, a un preu de 20 € i, en algunes sessions, acompanyades d’una Moritz. Si voleu més infomació podeu consultar la programació a la web del teatre.