El Rebost Solidari de Gràcia cerca nous voluntaris

Rebost Solidari. Fotografia: David Ramon

Fa uns mesos a la revista TOT GRÀCIA en paper ús parlàvem del Rebost Solidari de Gràcia, una iniciativa de Gràcia Participa, un local situat al carrer de Reig i Bonet número 12 cedit per l’Ajuntament de Barcelona a l’entitat social per tal de poder donar resposta a les necessitats alimentàries i de consum d’aliments als veïns que ho necessitin. En aquell número vam poder entrevistar a Montse Hugueras presidenta i a Josep Manel Alejandre secretari de l’entitat.

Cooperació veïnal |

Ara uns mesos després de la posada en marxa de l’economat i a causa de la situació viscuda arran de la pandèmia de la COVID-19 l’entitat fa una crida a la #XarxaSuportGràcia per ajudar als veïns i veïnes que es troben en una situació emergència alimentària i això significa la necessitat de voluntàries per ajudar a descarregar palets de menjar, distribuir-los i portar a domicili. Per altra banda també és necessari poder comprar productes de primera necessitat per a nadons i distribuir-los entre els usuaris del Rebost Solidari

Podeu ajudar fent una aportació aquest número de compte bancari: Podeu fer les vostres aportacions en el compte ES59 2100 3268 9822 0027 1075. O bé escriure un mail a la direcció: graciaparticipa@gmail.com, per tal de poder ajudar com a voluntari.